Nije Dajana: Britanci misle da će se ćerka Harija i Megan zvati ovako

Nije Dajana: Britanci misle da će se ćerka Harija i Megan zvati ovako

Autor: | 13/05/2021

0

Ćerka Harija i Megan stiže na leto, svi se pitaju samo jedno - kako će se zvati

Princ Hari i Megan Markl uskoro će ponovo postati roditelji. Ovog puta dobiće devojčicu, a svet ne prestaje da pogađa kako će se zvati. Iako se najčešće pominje opcija „Dajana“, Saseksovi bi mogli da odaju počast još jednom članu kraljevske porodice, bez obzira na činjenicu da su se od nje odvojili.

Pročitajte: Čarolija stigla u dom Harija i Megan - Arči proslavlja drugi rođendan (foto)

Gettyimages

 

Pošto je nedavno izgubio dedu za kog je bio veoma vezan, Hari bi mogao da se odluči za stilizovanu verziju imena Filip. Da li će se njegova ćerka zvati Filipa, pitaju se mediji na Ostrvu?

Dvogodišnji Arči Harison (Harijev sin) nosi dva prezimena, Mauntbaten Vindzor. Prvo je pripadalo vojvodi od Edinburga. Hari je zbog njegove sahrane ponovo došao u domovinu i video se sa ostalim članovima porodice posle više od godinu dana, a u poruci koju mu je posvetio istakao je koliko ga je voleo i poštovao. Ipak, mnogi sunarodnici zamerili su princu što je dozvolio da se famozni intervju kod Opre emituje u trenucima dok je Filip bio u bolnici i borio se za život.

Pročitajte: Otvoren testament princa Filipa - On će dobiti većinu bogatstva

Getty images

 

Na kladionicama se čuju još neki predlozi – Elizabeta, Dajana Dorija, Aleksandrija, Alegra, Viktorija, Rouz... No, znajući Harija i njegovu suprugu, trebalo bi da budemo spremni i na iznenađenje.

Iako nije precizirano kada bi Megan trebalo da se porodi, preptostavlja se da će se to desiti tokom juna ili jula, pošto je na Dan zaljubljenih saopštila da je u već poznoj trudnoći.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još