Čarolija stigla u dom Harija i Megan: Arči proslavlja drugi rođendan (foto)

Čarolija stigla u dom Harija i Megan: Arči proslavlja drugi rođendan (foto)

Autor: | 06/05/2021

0

Arčijev drugi rođendan ponosni roditelji Hari Megan proslavljaju danas u svom domu u Kaliforniji. Iako su pre nešto više od godinu dana napustili britanski dvor, čestitke stižu iz svih delova sveta, pa i iz Ujedinjenog Kraljevstva. Tako su Arčiju rano jutros među prvima najlepše želje uputili deda Čarls, prabaka Elizabeta i stric Vilijam.

Pročitajte: Raznežićete se - Ćerka Harija i Megan imaće posebno ime

Pročitajte: Otkriveno ko je brinuo o boji kože Harijevog i Meganinog sina

S obzirom na situaciju sa pandemijom, Saseksovi će, kao i prošle godine, rođendan obeležiti u najužem krugu ljudi. Ponosni roditelji nisu ostali imuni, pa su objavili fotografiju uskoro starijeg brata, slavljenika Arčija na sajtu njihove "Archewell" fondaciji. Na slici dečak koji drži balone u rukama, a Hari i Megan su se ispod fotografije kratko zahvalili svima na čestitkama: 

Duboko smo dirnuti tokom poslednje dve godine da osetimo toplinu i podršku koju pružate našoj porodici i našem sinu Arčiju. Osećamo vašu nesebičnu ljubav i poverenje za sve što naša porodica radi i na tome smo vam neverovatno zahvalni.


Megan je povodom rođendana sina juče otkrila da će objaviti prvu knjigu za decu pod nazivom "Klupa". Izdanje će izaći 8. juna, a bavi se odnosom oca i sina posmatranog majčinim očima.

Arčijev drugi rođendan - Megan objavljuje knjigu inspirisanu ljubavlju između oca i sina 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti