Raznežićete se: Ćerka Harija i Megan imaće posebno ime

Raznežićete se: Ćerka Harija i Megan imaće posebno ime

06/04/2021

0

Ćerka Megan Markl i princa Harija za koji mesec stiže na svet, pa Saseksovi uveliko biraju najlepše ime...

Pročitajte: Iznenadićete se - Otkriveno ko je brinuo o boji kože Harijevog i Meganinog sina

Princ Hari i Megan Markl, „odbegli“ deo britanske kraljevske porodice, ovog leta ponovo će postati roditelji. Na kraju intervjua kod Opre otkrili su da će dobiti devojčicu. Ali pošto nisu saopštili kako bi beba mogla da se zove, istog trena počeo je haos na kladionicama.

Trenutno se najviše igra na kvotu zvanu Dajana. Naime, biograf pokojne princeze, ugledni britanski publicista Endru Morton, veruje da će ćerka vojvode i vojvotkinje od Saseksa nositi dva imena, jedno u čast Harijeve majke, drugo po Doriji Ragland, Meganinoj majci.

Pročitajte: Ćerka Megan Markl i princa Harija stiže - Maleni Arči dobiće sestru 

Getty images

 

Pošto mala princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, već ima srednje ime Dajana (i Elizabet, po prabaki), Hari bi mogao da se odluči za Dajanino srednje ime – Frensis. No, verovatno će i Megan, smatra Morton, želeti da oda počast svojoj majci. Kombinacija bi, dakle, glasila Dajana Dorija ili Frensis Dorija. Ili nešto sasvim treće, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Hari voli da kontrira pravilima. Sestite se samo da je sinu dao ime Arči, koje, mora se priznati, baš i nema neki kraljevski prizvuk.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Snežana Ilić Getty images

Slične Vesti

Najnovije vesti