Da li je poslao konačnu poruku odbeglom sinu? Veliko slavlje kralja Čarlsa, svi su pozvani osim Harija i Megan

Da li je poslao konačnu poruku odbeglom sinu? Veliko slavlje kralja Čarlsa, svi su pozvani osim Harija i Megan

Autor: | 11/11/2023

1

Kraljevska porodica ponovo u centru pažnje

Kralj Čarls proslaviće svoj 75. rođendan u utorak uveče privatnom žurkom za blisku porodicu i prijatelje u Klarens Hausu.

Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images

 

Svako okupljenje kraljevske porodice izaziva veliko interesovanje javnosti, posebno od kad su princ Hari i Megan Markl otkrili komplikovane odnose sa porodicom pre tri godine.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Harijev odnos sa njegovim ocem Čarlsom i starijim bratom princom Vilijamom je donekle narušen od pre njegove i Meganine odluke da se povuku kao viši članovi kraljevske porodice 2020. godine.

Chris Jackson/Getty Images

 

Svi se sada pitaju da li vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dolaze na pozvani na zabavu.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Ranije ove nedelje su mediji pisali da su princ Hari i Megan odbili poziv, međutim, sada predstavnik medijskog tima Saseksa insistira da oni uopšte nisu bili ni pozvani.

 „Kao odgovor na naslove britanskih medija, moram da kažem da nije bilo kontakta palate i Saseksovih u vezi sa pozivom na predstojeći rođendan Njegovog Veličanstva“, insistirao je njihov portparol.

James Manning/Getty Images

 

Hari se poslednji put okupio sa svojom porodicom na krunisanju kralja Čarlsa i kraljice Kamile u maju. Ubrzo nakon istorijske ceremonije Vestminsterske opatije, odleteo je nazad u SAD da bi se vratio na vreme da proslavi četvrti rođendan svog sina princa Arčija.

Harijeva poslednja poseta Velikoj Britaniji bila je u septembru kada je prisustvovao dodeli nagrada u Londonu i odao počast svojoj pokojnoj baki, kraljici Elizabeti II, uoči prve godišnjice njene smrti.

Chris Jackson / Guliver Getty Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti