Pale su maske: Oglasila se kraljica Elizabeta, ovo je njena poruka Hariju i Megan (foto)

Pale su maske: Oglasila se kraljica Elizabeta, ovo je njena poruka Hariju i Megan (foto)

Autor: | 10/03/2021

0

Saopštenje krajice Elizabete II, posle intervjua trudne Megan Markl i princa Harija kod Opre Vinfri, čekalo se sa neverovatnim nestrpljenjem. Britanska štampa nagađala je da je kraljica besna, kao i da ne želi da daje nikakve zvanične izjave, a onda je saopštenje kraljice Elizabete, kao grom iz vedra neba, odjeknulo Engleskom. 

Pročitajte: Ova haljina Megan Markl skriva najstrašniju tajnu - Dok se fotografima smejala, razmišljala je o samoubistvu

 

 

Iz Bakingemske palate, stigla je jasna poruka kraljice upućena njenom unuku i njegovoj supruzi. Saopštenje kraljice Elizabete prenosimo u celosti. 

- Ciela porodica je veoma tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harija i Megan. Problemi koji se spominju, posebno onaj koji se tiče rase, su zabrinjavajući. Porodica je to shvatila veoma ozbiljno i rešiće ih privatno. Hari, Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice - stoji u izjavi.

Pročitajte: Detalji, o kojima se dugo ćutalo - Intervju Harija i Megan definitivno će promeniti istoriju kraljevske porodice

 

 

Podsećamo, Megan i Hari su u eksplozivnom intervjuu iznijeli neke optužbe na račun kraljevske porodice, a u javnosti je posebno odjeknula izjava da je neke članove kraljevske porodice brinula boja kože njihovog sina Arčija.

- Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi - rekla je Megan kod Opre i šokirala svet i dodala da je kraljevska porodica te razgovore vodila s Harijem. Odbila je da otkrije ko je bio uključen u te razgovore.

- To bi za njih bilo vrlo štetno - iskreno je dodala trudna Megan. 

Pročitajte: Britanci besni - Vojvotkinja Megan Markl koristi Arčija da ostvari svoj plan

 

 

Opra Vinfri kasnije je pitala princa Harija o razgovorima koje je vodio s kraljevskom porodicom o Arčiju dok je Megan bila trudna, odnosno o zabrinutosti o dečakovoj boji kože, ali je on bio izričit:

- Taj razgovor nikad neću otkriti. Bilo je neugodno i bio sam šokiran. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti