Mislila je da će ostati neprimećena: Retka fotografija Megan Markl u javnosti, nema ni trunke fotošopa

Mislila je da će ostati neprimećena: Retka fotografija Megan Markl u javnosti, nema ni trunke fotošopa

Autor: | 06/10/2023

0

Megan Markl sa suprugom, princem Harijem, otputovaće u Njujork sledeće nedelje na događaj Fondacije Arčvel, a vojvotkinja od Saseksa obavlja poslednje pripreme pred put.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 
 

Bivša glumica primećena je kako se šeta sama ulicama Los Anđelesa dok obavlja dnevne aktivnosti, a sudeći po njenom skromnom autfitu, činilo se da je niko ne bi uočio. Međutim, TV voditeljka Džen Su prepoznala je vojvotkinju od Saseksa, i zamolila je za selfi koji je kasnije podelila na Instagramu.

Pročitajte: Princ Hari vraća se u Veliku Britaniju - Šta će sada Megan Markl i njihova deca?

Megan je izgledala prelepo u prugastoj oversize košulji i paru zlatnih avijatičarskih naočara, dok je srećno pozirala za sliku sa oduševljenim prijateljicama Džen Su.

„Sleteli smo u Los Anđeles i na putu ka restoranu naleteli smo na Megan Markl. Bila je prijateljski nastrojena, lepo smo razgovarale”, podelila je voditeljka.

Instagram

 

Hari i Megan žive u Montesitu, 90 minuta vožnje od Los Anđelesa. Par će odleteti u Njujork u utorak jer učestvuju na događaju Arčvel fondacije, povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, na kom će biti i jedni od panelista.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Nije poznato da li će se deca Harija i Megan, princ Arči i princeza Lilibet, pridružiti roditeljima u Njujorku. Putovanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa dolazi samo nekoliko nedelja nakon njihovog zajedničkog boravka u Dizeldorfu.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti