5 zabavnih i korisnih mobilnih aplikacija iz Srbije

5 zabavnih i korisnih mobilnih aplikacija iz Srbije

Autor: | 06/04/2022

0

Da li znate da se u Srbiji godišnje napravi preko 2.000 mobilnih aplikacija? Naše kompanije uspešno rade na izradi Android aplikacija, kako za domaće, tako i za svetsko tržište, zbog čega i postoji kontinuirano velika potražnja za Android programerima u Srbiji.

Ljubitelji mobilnih igara  sigurno su čuli za jednu od najpoznatijih domaćih aplikacija, koja je stekla i internacionalnu popularnost - Top Eleven - Football Manager.

Pročitajte: Da li je došlo vreme da žene konačno ovladaju IT sektorom?

Shutterstock

 

Ukoliko posedujete iPhone telefon, ne brinite, iako smo se u ovom tekstu fokusirali na Android, većina aplikacija dostupna je i za iOS platformu.

Za vas smo izdvojili 5 zanimljivih aplikacija, iz različitih sfera, koje smatramo da će vam koristiti.  Da li već koristite neku od njih?

1. SrediMe

SrediMe je aplikacija koja je osmišljena kako biste na jednom mestu imali mogućnost pretrage i rezervacije kozmetičkih, frizerskih i salona lepote, SPA centara i usluga masaže, pedikir, manikir itd. Pored zakazivanja tretmana 24 sata dnevno, na ovoj aplikaciji možete pronaći i korisne savete i informacije, koji će učiniti da se osećate fenomenalno.

Shutterstock

 

2. Treniraj

Povećajte svoju fizičku spremnost uz programe vežbi koje su namenjene kako za početnike, tako i za one koji su već u formi. Uz ovu aplikaciju možete vežbati od kuće, 10 do 20 minuta dnevno, učestvovati u mesečnim izazovima i pratiti svoj napredak. Treninzi podrazumevaju raspored vežbi, uz tekstualno objašnjenje i animirani video prikaz pravilnog izvođenja. Sve vežbe na ovoj aplikaciji su besplatne.

3. UNDijeta

Program poznate UN dijete dostupan vam je preko ove aplikacije na srpskom jeziku. Uz pomoć ove dijete možete izgubiti kilograme, ali i biti sigurni da se izgubljeni kilogrami neće vratiti. Preporučeno trajanje dijete je 90 dana.

Pročitajte: Zašto da naučim Android programiranje?

Shutterstock

 

4. YouBox

Svima koji vole domaću muziku preporučujemo ovu odličnu aplikaciju, čiji je osnivač naš pevač Nikola Rokvić, a preko koje imate mogućnost da slušate i gledate neke od naših najpoznatijih izvođača i njihove nastupe. Koncerti visokog kvaliteta i sjajnog zvuka su organizovani i snimani specijalno za aplikaciju, a pored toga što ih možete slušati preko telefona, možete ih i podeliti na vaš televizor.

5. Znanjem do cilja

Ova platforma osmišljena je sa ciljem da pomogne edukaciji žena u smeru inovacionog poslovanja i predstavlja zajednički projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Grada Beograda, Kancelarije za mlade grada Beograda i kompanije Interlink business centar. Besplatne online obuke su organizovane tokom 2018. i 2019. godine, a za sve vas koje ste ih propustile, sve video lekcije su trajno dostupne preko ove aplikacije. Tim od preko 20 predavača, koji čine stručnjaci iz oblasti biznisa, podelilo je svoja znanja i iskustva, među kojima bismo izdvojili i predavače iz Cubes IT škole, koji su se, pored programiranja, specijalizovali i u sferi Digitalnog marketinga.

Pročitajte: Najbolji poslovi za rad od kuće u 2022.

Shutterstock

 

Ukoliko imate sjajnu ideju za novu aplikaciju i želite da učestvujete u njenom stvaranju, ali vam nedostaje tehničko znanje, sada vam je na raspolaganju veliki broj obuka i kurseva iz ove oblasti. Velika prednost je što je većina njih dostupna i online, a u Cubes školi do 10. aprila možete ostvariti do 40% popusta na Online Android kurs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti