Cubes School vas vodi na Srpska Open

Cubes School vas vodi na Srpska Open

Autor: | 12/04/2023

0

Uskoro počinje jedan od najuzbudljivijih događaja u svetu tenisa u regionu - Srpska Open, koji će se održati od 17. do 23. aprila u Banjaluci. Srpska Open 2023 predstavlja ATP turnir iz serije 250, a nakon što se dve uzastopne godine održavao u Beogradu, ove godine se seli u grad na Vrbasu.

Ovo je prilika da vidite neke od najboljih tenisera u akciji, uključujući našeg najboljeg igrača i svetskog broja jedan, Novaka Đokovića. Turnir se održava na jednoj od najlepših lokacija u Banjaluci - na teniskim terenima Teniskog Saveza Republike Srpske, u okviru gradskog parka "Mladen Stojanović".

Pored Novaka Đokovića, na turniru nastupaju i Andrej Rubljov, Rišar Gaske, Stanislav Vavrinka, Gael Monfils, Fabio Fonjini… Osim njih, u glavnom žrebu će se naći i najbolji teniseri iz regiona Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, filip Krajinović, Laslo Đere… Još jedna lepa vest je potvrda učešća velikog šampiona Nenada Zimonjića koji se posle dve godine pauze vraća na teren.

Ovo je zasigurno jedna od najvećih sportskih manifestacija u regionu, a  Banjaluka je grad koji ima dugu tenisku tradiciju jer već 20 godina unazad je uspešan domaćin ATP Čelendžera, tako da nema sumnje da će posle Beograda biti dostojan domaćin svim ljubiteljima belog sporta.

Jedna od vodećih škola kada je u pitanju IT obuka - Cubes School - s ponosom je objavila da su ovogodišnji prijatelj turnira Srpska Open i da će tim povodom organizovati niz aktivnosti.

Specijalna akcija u Cubes IT školi!

Cubes

 

Za sve zainteresovane obezbedili su 20% popusta na sve online kurseve, za prijave od 10-23. aprila, uz promo kod “srpska”. Kursevi programiranja su dizajnirani tako da polaznicima pruže znanje i veštine potrebne za uspešan start karijere u IT sektoru, a istovremeno pružaju fleksibilnost u učenju. Bez obzira da li ste početnik ili već imate iskustva u programiranju, dobićete praktične veštine koje će vam biti odmah primenljive u realnim projektima. Nakon završene obuke, polaznici dobijaju sertifikat o uspešno savladanom kursu i u potpunosti su osposobljeni za rad kao programeri.

Giveaway

Za sve ljubitelja tenisa, Cubes School na svom Instagram profilu organizuje i giveaway, gde daruju 2x2 karte za turnir. Napomenućemo da su karte za polufinale i finale otišle za dva sata, a za kompletan turnir za jedan dan. Zato iskoristite ovu šansu da možda baš vi osvojite karte.

Cubes

 

Posetite Cubes School na turniru!

Za sve posetioce turnira, dodatna zabava biće organizovana u Fan Zoni koja nudi veliki broj sadržaja. Jednu od najboljih aktivacija organizuje Cubes School, a ako učestvujete možete osvojiti različite cool nagrade koje su pripremili!

Iskoristite priliku - osvojite besplatne karte za Srpska Open i upišite kurs programiranja uz popust na cubes.edu.rs!  Vidimo se na terenu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti