Ti i programiranje - avantura koja traje duže od jednog leta!

Ti i programiranje - avantura koja traje duže od jednog leta!

Autor: | 26/06/2023

0

Sunce sija, leto je u punom jeku, a ti razmišljaš o avanturi koja bi mogla trajati duže od tvoje prosečne plaže. Možda je vreme da se upustiš u nešto što će ti doneti korist za ceo život - programiranje!

Zvuči pomalo strašno, zar ne? Ali ne brini, ovde ćemo ti pokazati zašto je leto savršeno vreme da započneš svoje programersko putovanje.

Prvo, da se razumemo, nećemo obećavati da ćete postati Mr/Mrs Robot za samo jedno leto. Programiranje je kao lavirint - treba vremena da naučite kako da se krećete i pronalazite izlaz. Ali leto pruža priliku da postavite osnove i shvatite da programiranje nije tako strašno kako se može činiti.

Zašto programiranje?

Zašto uopšte želite da naučite programiranje? Pa, zato što je to moćno oruđe za stvaranje. Zamislite da možete pretvoriti svoje kreativne ideje u stvarnost.

Možete dizajnirati sopstvene web stranice, kreirati aplikacije i čak najrazličitije softvere. Programiranje je kao čarobni štapić koji omogućava da stvarate ono što srce želi.

Pročitajte Učenje tokom leta - kako zadržati fokus?

Ako ste pomislili da su programeri "geekovi" koji samo sede za računarom, grdno ste se prevarii - bar u većini slučajeva :) Programiranje je ne samo zabavno, već i izuzetno traženo zanimanje. U današnjem digitalnom dobu, programeri su kao rok zvezde. Traže ih kompanije širom sveta, jer svet postaje sve digitalniji. Bez obzira na to da li vas zanima frontend ili backend, ili možda testiranje softvera - postoji mesto za tebe u svetu programiranja.

iStock

 

Zašto započeti učenje ovog leta?

Teško vam je da zamislite da po vrelim danima idete na časove programiranja i, dok vaši prijatelji uživaju, vi provodite vreme vežbajući pisanje koda? Imamo pitanje za vas, da li ste čuli za online kurseve programiranja? Danas postoje fantastične IT škole koje pružaju priliku da za učenje programiranja iz udobnosti svog doma ili odakle god želite. Zamislite samo - leto, suncobran, koktel i laptop - dobitna kombinacija :)

A evo još bolje vesti - Cubes škola programiranja u svojoj ponudi ima 7 online kurseve, koji će vam pomoći da steknete znanja i veštine potrebne za uspeh u svetu programiranja. Bez obzira na to jeste li početnik ili već imate neko iskustvo, njihovi kursevi su prilagođeni svima.

Pročitajte Koliko je teško početi karijeru ispočetka?

A najbolje od svega je da trenutno možete iskoristiti akciju s popustom do 40% na sve online kurseve. Zar to nije sjajna prilika da započnete svoju avanturu programiranja?

Dakle, ovog leta, umesto da samo odmarate i provodite vreme neaktivno, zašto ne biste iskoristili priliku da naučite nešto novo? Zaplovite u svet programiranja i otvorite vrata neograničenim mogućnostima. Ulaganje vremena i truda u učenje programiranje sada, doneće vam koristi koje će trajati mnogo duže od samo jednog leta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs iStock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti