Da li je Kejt Midlton bila trudna sa bivšim dečkom svoje sestre koji je pronađen mrtav pod čudnim okolnostima

Da li je Kejt Midlton bila trudna sa bivšim dečkom svoje sestre koji je pronađen mrtav pod čudnim okolnostima

Autor: | 20/03/2024

0

Navodni ljubavnik Kejt Midlton pronađen mrtav

Misteriozni nestanak Kejt Midlton ne prestaje da intrigira svet. Iako se princeza od Velsa, kako su pre dva dana preneli relevantni mediji kojima bi trebalo verovati, na trenutak pojavila u društvu supruga, princa Vilijama, javnost nije baš sigurna da je osoba na paparaco sminku baš ona.

Chris Jackson/Getty Images

 

Dobar deo sveta izgubio je poverenje u britanski dvor kada je reč o zdravstvenom stanju buduće kraljice. Mutne i nejasne fotografije, sumnjive i dorađivane, svakako nisu dovoljne da se strasti smire.

Pročitajte: Nešto strašno se dešava... Ni najbliže osoblje mesecima nije videlo Kejt Midlton

Naprotiv, nedostatak zvaničnih informacija utabao je savršen poligon za kreiranje najrazličitijih i najluđih teorija zavere, a mnoge prevazilaze čak i domen naučne fantastike. Međutim, palata ne odstupa od svog stava i prvobitnog saopštenja: princeza će se pojaviti kada se potpuno oporavi, posle Uskrsa.

Chris Jackson/Getty Images

 

Da li je uopšte živa? Da li je u komi? Da li Vilijam ima ljubavnicu, pa je lepa Kejt, kojoj je posle tolikih godina varanja pukao film, rešila da napusti i njega i palatu? Ali, postoji još jedna slična priča – da je zaravo ona ta koja je imala ljubavnika, čak i da je s njim ostala u drugom stanju.

Dok se Kejt oporavljala posle tajanstvene operacije, Veliku Britaniju je 27. februara potresla vest da je Tomas Kingston, muž lejdi Gabrijele Vindzor, unuke vojvode od Kenta, pronađen mrtav. U izveštaju stoji da je uzrok smrti samoubistvo. Pronađen je sa "fatalnom povredom glave", a pored tela bio je pištolj.

Frank Augstein/Getty Images

 

Smrt pod čudnim okolnostima dovoljna je za nastanak još jedne neverovatne priče. Naime, Britanci bruje kako je Vilijam saznao da je Kejt imala aferu sa Kingstonom i da ju je toliko pretukao da je završila u bolnici, na rekonstruktivnoj hirurgiji. Otud situacija zvana "hitna operacija abdomena".

I baš u trenucima dok je ona negde skrivena od sveta, Tomas izvršava samoubistvo. Ili je bar tako trebalo da izgleda... Sahrana je održana u krugu porodice, a od muža svoje rođake oprostio se i Vilijam.

Lejdi Gabrijela Kingston, koja je pre udaje nosila prezime Vindzor, visoka je članica kraljevske porodice. Njen otac, princ Majkl od Kenta, brat je od strica kraljice Elizabete. Naime, Elizabetin otac, kralj Džordž VI, i princ Džordž, vojvoda od Kenta, bili su rođena braća.

Ming Yeung/Getty Images

 

Dakle, Gabrijela, koja ima 43 godine, bliska je rođaka princa Vilijama. Iako plave krvi, ona se ne predstavlja sa titulom. Diplomirala je na Oksfordu iz oblasti filozofije, a njena primarna profesija je novinarstvo.

Pisala je za ugledne listove, direktorka je neprofitne organizacije koja pomaže mladim muzičkim talentima, a i sama se bavi muzikom i pevanjem, čak je objavila nekoliko singlova.

Za Tomasa Kingstona, uspešnog finansijera koji takođe vodi poreklo iz ugledne porodice, udala se 2019. godine u Kapeli svetog Džordža u Vindzoru. Venčanju je, između ostalih članova dinastije, prisustvovala i kraljica Elizabeta sa suprugom, princom Filipom.

Andrew Parsons/Getty Images

 

Navodni ljubavnik Kejt Midlton diplomirao je ekonomsku istoriju, pa se zaposlio u Ministarstvu inostranih poslova Ujedinjenog Kraljevstva. Nekoliko godina radio je u Iraku u posredovanju u sukobima i pomagao u pregovorima o oslobađanju talaca, ali kasnije se posvetio drugoj sferi, finansijama.

Pročitajte: Pojavili se neoborivi dokazi?! Nešto nije u redu sa snimkom na kome je Kejt Midlton

Ono što celoj priči daje čudan ton je to što se 2011. godine zabavljao sa Pipom Midlton, Kejtinom mlađom sestrom, a navodno i sa bivšom devojkom princa Vilijama. Veza sa Pipom nije potrajala, ali su verovatno ostali u korektnim odnosima, budući da je Kingston prisustvovao njenom venčanju.

Danny Martindale/Getty Images

 

Koliko bi istine moglo da bude u ovoj priči? Prilično je zapetljana, teško bi je rešila čak i jedna Agata Kristi. U svakom slučaju, ostaće da lebdi u vazduhu pitanje kako je zgodni Tomas izgubio život (pod krajnje sumnjivim okolnostima) baš u trenucima kada od Kejt Midlton nema ni traga, ni glasa...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti