Ovako deca Kejt Midlton reaguju na njenu borbu s rakom: Detalji će vas dirnuti do suza

Ovako deca Kejt Midlton reaguju na njenu borbu s rakom: Detalji će vas dirnuti do suza

Autor: | 03/04/2024

0

Deca Kejt Midlton ozbiljno su shvatila situaciju

U porodici princa Vilijama i Kejt Midlton april je tradicionalno mesec koji otvara sezonu slavlja. Rođendan mlađeg sina Luja, godišnjica braka... No, ovog puta biće malo drugačije.

Princeza od Velsa leči se od raka i, na ogromnu žalost, nemamo prilike da je viđamo tako često kao pre nove godine.

Stephen Lock/Profimedia

 

Iako svima jako nedostaje, razlog odsustva ne dovodi se u pitanje.

Sve je kristalno jasno - poslednjih meseci fokusirana je na zdravlje, s obzirom na činjenicu da se suočava sa veoma ozbiljnim problemom, a u tome ima pomoć cele porodice, što umnogome olakšava situaciju.

Pročitajte: Zašto Kejt Midlton ne želi da kaže gde joj je otkriven rak

Kako je objasnila u snimku u kojem je otkrila da joj je dijagnostikovan kancer, i Kejt i njen suprug čine sve da deca što bezbolnije prođu kroz ovaj težak period.

Objasnili su im o čemu se radi pazeći da ne povrede njihova osećanja, u skladu sa uzrastom.

Profimedia

 

- Trebalo nam je vremena i strpljenja da im objasnimo, i da ih uverimo da će sve biti u redu. Rekla sam im da sam dobro i da svakim danom postajem sve jača. Fokusirana sam na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, na svoj um, telo i duh - rekla je princeza.

Kako magazinu People ekskluzivno otkriva insajder upućen u prilike na dvoru, mali princ Džordž, njegova sestra Šarlot i brat Luj, koji ovog meseca puni šest godina, velika su podrška mami.

Dugogodišnji prijatelj para kaže da su deca „izuzetno otporna” i da njihove roditelje to raduje i ohrabruje.

Chris Jackson/Getty Images

 
 

Oni su centar njihovog sveta i svaki slobodan trenutak provode zajedno. Jedva su dočekali odmor za uskršnje praznike. Štaviše, kraljevski biograf Sali Bedel Smit smatra da je Kejt odabrala baš 22. mart, petak, da saopšti svoju dijagnozu jer je znala da će deca od ponedeljka biti na raspustu.

Da se to desilo ranije, verovatno bi im drugari u školi postavljali brojna pitanja. Ovako su uspeli da izbegnu eventualne neprijatne situacije, a tokom odmora su Džordž, Šarlot i Luj imali više slobodnih trenutaka ne samo za igru već i za važne razgovore sa roditeljima.

Chris Jackson/Getty Images

 

Dan posle princezine video-poruke u Vindzoru je primećen helikopter. Pretpostavlja se da je porodica otišla na seosko imanje u Norfoku, u njihov omiljeni Anmer hol, gde uvek u ovo doba godine uživaju u aktivnostima na otvorenom i lepoj prirodi, daleko od radoznalog sveta.

Pročitajte: Evo gde se nalazi Kejt - Mesto je mirno i lepo, ali stručnjaci smatraju da nije dobro za oporavak

Iako su se Britanci ponadali da će Velsove videti na uskršnjoj službi u Vindzoru, to se iz razumljivih razloga nije dogodilo. No, naciju je nakratko pozdravio kralj Čarls, koji se takođe leči od raka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti