„Naša Kejt umire”: Stručnjak za kraljevsku porodicu otkrio detalje o zdravlju princeze, ovo zamera Vilijamu

„Naša Kejt umire”: Stručnjak za kraljevsku porodicu otkrio detalje o zdravlju princeze, ovo zamera Vilijamu

Autor: | 10/06/2024

1

Zdravlje Kejt Midlton u fokusu stručnjaka za kraljevsku porodicu

Gde je, kako je, zašto se ne oglašava… Bezbroj pitanja bez odgovora zajedno sa raznim teorijama zavere smenjuju se od sredine januara, kada je svet šokirala vest da je princeza od Velsa hitno operisana.

Svi su se zabrinuli za zdravlje Kejt Midlton, od koje nije bilo ni traga ni glasa sve do 22. marta, kada je otkrila nešto još šokantnije – da ima rak. I tada smo je poslednji put videli.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

Dok jedni imaju razumevanja za njenu situaciju, smatrajući logičnim to što ne može da se pojavljuje dok traju terapije, drugi su ponovo pokrenuli pitanje da li je Kejt uopšte živa i u kakvom je zaista stanju.

Pročitajte: Stiglo izvinjenje Kejt Midlton! Princeza od Velsa poslala pismo, svet treba da zna

„Završiće isto kao prethodna princeza od Velsa, Dajana”, komentariše se ovih dana na društvenim mrežama. 

Poslednja informacija, da se verovatno neće pojavljivati do kraja godine, s razlogom je zabrinula javnost.

Chris Jackson/Getty Images

 

Ne pomažu ni retke izjave njenog supruga, princa Vilijama, koji tek kratko prilikom zvaničnih događaja otkriva da je ona „sve bolje”, i to samo kada ga pitaju. Za konkretne detalje svet je i dalje uskraćen.

„Nema nikakvih medicinskih informacija, ne znamo ni koju vrstu raka Kejt ima, niti na kakve tretmane ide”, rekao je Tim Juart, stručnjak za kraljevsku porodicu, u razgovoru za Sky News Australia .

Trebalo je da uoči ceremonije “Trooping the Color” prisustvuje probi Irske garde, čiji je pukovnik, ali to se nije dogodilo. Prvi put nije prisustvovala tako važnom događaju. Umesto toga, pripadnicima garde poslala je pismo sa izvinjenjem.

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

Kako prenose izvori bliski dvoru, njen kalendar prazan je do kraja 2024. godine. Nisu ubeležene nikakve aktivnosti na kojima bi mogla da se pojavi. Nema ni zvaničnih obraćanja naciji, što bi, po mišljenju mnogih, trebalo da bude logično u ovakvim slučajevima.

Pročitajte: Kejt je loše, niko nije očekivao takav nalaz - Građani ostavljaju cveće ispred Bakingemske palate

„Naša Kejt umire”... „Niko ništa ne govori, što takođe može da se protumači kao znak”… Drugi pak smatraju da se preteruje sa pesimizmom i da nije normalno da bilo ko radi dok se bori sa opakom bolešću.

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Jelena 06:54 12.06.2024
Odgovori

Zao mi je sto ce Kejt ostaviti decu kada im je najvise potrebna,a i nje same jer je mlada zena.Dajana je otisla iznenada i ocigledno je da se na neki nacin istorija ponavlja samo u drugom obliku.Boze pomozi da ozdravi i bude pored svoje dece.

hellomagazin.rs Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još