Britanija sad već ozbiljno zabrinuta za Kejt: Princ Vilijam otkazao važan događaj iz ličnih razloga

Britanija sad već ozbiljno zabrinuta za Kejt: Princ Vilijam otkazao važan događaj iz ličnih razloga

Autor: | 28/02/2024

0

Kejt Midlton oporavlja se posle misteriozne operacije abdomena, a javnost, koja je ostala uskraćena za bilo kakve detaljnije informacije o prirodi zahvata, s razlogom je zabrinuta.

No, sada se upalio crveni alarm. Za to je kriv - njen suprug.

Christopher Furlong/Getty Images

 

Princ Vilijam još ranije je najavio da će, dok traje oporavak, maksimalno smanjiti svoje aktivnosti i pojavljivanje u javnosti.

Mnogi su se iznenadili kada su ga videli na nedavnoj dodeli BAFTA nagrada, ali bilo je jasno da je došao čisto radi reda. Očigledno je bilo da mu se nije išlo bez Kejt.

Pročitajte: Retko stanje Kejt Midlton pogađa samo dva posto žena, a lek, nažalost, ne postoji

No, juče je u poslednjem trenutku otkazao dolazak na komemoraciju u čast grčkog kralja Konstantina, održan u kapeli u Vindzoru, iako sa porodicom živi u jednoj od rezidencija dvorskog kompleksa.

Kako je navedeno, nije mogao da dođe “iz ličnih razloga”.

Oli Scarff-WPA Pool/Getty Images

 
 

Konstantin II, koji je preminuo prošlog januara, bio je rođak kralja Čarlsa i kum na krštenju njegovog starijeg sina. Ali, obojica su propustila pomen.

Čarls iz opravdanih razloga, jer se leči od raka prostate i trenutno je na terapijama, a šta se desilo sa Vilijamom? Ili je bolje pitanje – šta se dešava sa Kejt?

Pročitajte: Prokletstvo britanske kraljevske porodice - Nižu se bolesti i tragedije, da li je ovo razlog

Zabrinuli su se svi... Kako bi umirili medije i javnost, iz Kensingtonske palate poslali su saopštenje da je princeza od Velsa dobro i da oporavak protiče u najboljem redu. Ali... Uvek ima jedno “ali”.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti