Zašto Kejt Midlton ne želi da kaže gde joj je otkriven rak

Zašto Kejt Midlton ne želi da kaže gde joj je otkriven rak

Autor: | 27/03/2024

1

Kejt Midlton ne želi da otkrije koju vrstu raka ima

Iako je Kejt Midlton lično stala na put spekulacijama koje su pratile njen “misteriozni nestanak”, teorije zavere ne prestaju da se nižu. Princeza od Velsa zabrinula je svet otkrivši da joj je dijagnostifikovan rak posle operacije abdomena, ali nije precizirano gde je tačno lociran i koji je oblik u pitanju.

Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

 

Istog časa kada je snimak pušten u etar počela su nagađanja. Međutim, Kensingtonska palata bila je izričita: „Nećemo deliti privatne informacije. Princeza ima pravo na medicinsku privatnost, kao i svi mi. Ona je sada na preventivnoj hemoterapiji i oporavlja se.”

Pročitajte: Evo gde se trenutno nalazi Kejt Midlton - Mesto je mirno i lepo, ali nije dobro za oporavak

Članovi kraljevske porodice, kao uostalom i drugi oboleli na svetu, nisu dužni da javnosti daju na uvid svoj zdravstveni karton. Ipak, kralj Čarls je odmah otkrio svoj slučaj. On, kao što je poznato, ima rak prostate i odlučio je da o tome govori kako bi skrenuo pažnju na važnost ranog otkrivanja bolesti.

Kirsty O'Connor/Getty Images

 

Mnogi smatraju da bi i Kejt učinila isto, ali joj je sugerisano da to ne čini, bar za sada. Ipak, otkako je otkrila da je bolesna, poseta veb stranicama i državnih i privatnih institucija za lečenje raka primetno je porasla. Na neke sajtove kliknuto je skoro 50.000 puta u jednom danu.

Princeza je svoju dijagnozu saopštila hrabro i dostojanstveno, pruživši podršku ostalima koji se suočavaju sa opakom bolešću. Snimak je, verovatno s namerom, nastao u vrtu punom cveća.

Profimedia

 

No, to nije bilo kakvo cveće. Iza klupe na kojoj je sedela Kejt videli su se narcisi, simboli borbe protiv raka.

Pročitajte: Kejt Midlton već pobedila jedan tumor? Princeza se i pre nove dijagnoze mučila sa problemima

Iako se nacija nadala da će videti celu porodicu na uskršnjoj službi u Vindzoru, princ i princeza od Velsa verovatno neće biti tamo, kao ni deca. Najavljeno je samo da će se u nedelju u crkvi pojaviti Čarls i Kamila.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti