Evo gde se trenutno nalazi Kejt Midlton: Mesto je mirno i lepo, ali stručnjaci smatraju da nije dobro za oporavak

Evo gde se trenutno nalazi Kejt Midlton: Mesto je mirno i lepo, ali stručnjaci smatraju da nije dobro za oporavak

Autor: | 25/03/2024

0

Kejt Midlton nalazi se na ovom mestu

Kejt Midlton šokirala je i zabrinula svet kada je pre nekoliko večeri saopštila da joj je otkriven rak posle operacije abdomena. Princeza od Velsa i njen suprug već narednog dana poslali su novu poruku u kojoj su svima zahvalili na rečima podrške, i zamolili javnost i medije da poštuju privatnost porodice.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

No, da li jedna od najpopularnijih ličnosti današnjice može da se nada mirnom oporavku? Previše je radoznalaca koji žele da znaju sve detalje, a ima i bezbroj onih koji, u nedostatku zvaničnih informacija, razvijaju najneverovatnije teorije zavere. Naslušali smo ih se prethodnih nedelja.

Pročitajte: Kejt Midlton već pobedila jedan tumor? Princeza se i pre nove dijagnoze mučila sa zdravljem

Poznato je da se Kejt, odmah po otpuštanju iz bolnice, uputila u Vindzor. U dvorski kompleks nadomak Londona preselila se sa porodicom u leto 2022. godine. Odluka je bila mudra: mir, zelenilo, zdrav seoski život u lepoj prirodi, pitomi engleski pejzaž...

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

No, to nije bio jedini razlog što su odlučili da promene adresu. Želeli su da budu bliže tad već jako bolesnoj kraljici Elizabeti, ali i školi „Lambrok“ u koju su upisali sve troje dece. Međutim, samo mesec dana po njihovom dolasku kraljica je preminula.

U Vindzoru postoji više rezidencija. Odabrali su „Adelejd kotidž“, podignut 1831. godine za kraljicu Adelaidu, ženu kralja Vilijama IV, po kojoj je glavni grad Južne Australije dobio ime. Bila je omiljena i kraljici Viktoriji, koja je, kažu hroničari, volela tu da doručkuje.

Chris Jackson-WPA Pool / Getty Image

 

Imanje se nalazi u Velikom parku Vindzor, na desetak minuta hoda od starog zamka. Kuća ima četiri sobe, mnogo skromnije od onih u londonskom domu princa i princeze od Velsa, palati Kensington. Osim velike kuhinje i salona postoji i kancelarijski prostor, kao i deo za osoblje.

Fasada odiše nežnim roze tonovima, dok je krov uokviren belim detaljima koji izgledaju kao čipkani ornamenti na nekoj retro haljini. Ušuškana u zelenilu i cveću, zaista izgleda kao kuća iz bajke. No, eksperti za dvor smatraju da nije baš najbolje mesto za lečenje i oporavak. Zbog čega?

Jonathan Brady/Getty Images

 

Tu je „Daily Mail“ da objasni. Kako navodi list, previše je hladno.

Tako bar kaže bivši dopisnik Bi-Bi-Sija Majkl Kol, pozivajući se na memoare Rozmeri Taunsend, markize od Kamdena, prve žene Pitera Taunsenda koji je imao aferu sa princezom Margaretom, Elizabetinom nestašnom mlađom sestrom.

„To je najhladnije mesto u kojem sam bila u svom životu“, napisala je.

Aaron Chown/Getty Images

 

Ali, Kejt i njenoj porodici očigledno se sviđa. Kuća nije prevelika i u potpunosti zadovoljava njihove potrebe, a sada im posebno odgovara jer škola koju pohađaju Džordž, Šarlot i Luis nije daleko.

Pročitajte: Kejt je počela sa hemoterapijom - Šta do sada znamo o bolesti i lečenju koji očekuju princezu od Velsa

Pozivajući se na aktuelnu priču britanskog lista, mnogi zabrinuti građani apelovali su da princeza promeni adresu, bar dok se ne oporavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti