Zvanično saopštenje iz Kensingtonske palate: Kejt Midlton izašla iz bolnice, čeka je dug oporavak

Zvanično saopštenje iz Kensingtonske palate: Kejt Midlton izašla iz bolnice, čeka je dug oporavak

Autor: | 29/01/2024

0

Kejt Midlton izašla iz bolnice

Pre nešto manje od dve nedelje britanska javnost, ali i ostatak sveta, zabrinuli su se za zdravlje Kejt Midlton. Princeza od Velsa imala je unapred zakazanu operaciju abdomena, koju nisu pratile nikakve detaljnije informacije osim one da je čeka duži oporavak.

Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

 

No, sada svi mogu da odahnu. Kejt je upravo puštena iz bolnice i vratila se kući, u Vindzor, navodi se u zvaničnom saopštenju Kensingtonske palate.

Pročitajte: Oporavak protiče dobro, ali... Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

„Oporavak teče dobro. Princ i princeza od Velsa žele da zahvale svim zaposlenima u ‘The London Clinic’, posebno medicinskom osoblju. Porodica zahvaljuje i na brojnim porukama s najlepšim željama, koje su stizale iz celog sveta.”

 

 

Princ Vilijam skoro da se nije ni pojavljivao u javnosti prethodnih dana. Sve aktivnosti sveo je na minimum kako bi preuzeo na sebe brigu o deci, a svakog dana obilazio je suprugu u bolnici. Nema sumnje da su ovaj dan svi dočekali sa osmehom na licu i velikim olakšanjem.

Pročitajte: Princeza od Velsa hitno operisana, stiglo zvanično saopštenje iz Kensingtona

Kejt će se oporavljati u porodičnom domu u Vindzoru. Prema procenama njenog medicinskog tima, neće se vraćati obavezama pre aprila.

Chris Jackson / Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson / Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti