Samo ona ima hrabrosti za ovo! JK javno oplela po Milanu Popoviću: Ovaj Severinin bivši...

Samo ona ima hrabrosti za ovo! JK javno oplela po Milanu Popoviću: Ovaj Severinin bivši...

Autor: | 30/01/2024

1

Jelena Karleuša iznela stav

Danima se priča o odluci Vrhovnog suda Hrvatske da se starateljstvo nad sinom Aleksandrom oduzme Severini Vučković i u potpunosti preda njenom bivšem partneru Milanu Popoviću.

Profimedia

 

Majke iz čitavog regiona slale su poruke podrške Severini, a među njima su i brojne poznate dame.

Seka Aleksić je u svom storiju poslala moćnu poruku: „Nemojte nikada dirati nečiju majku, niste svesni šta sve Bog može da vam uradi”, a Ana Bekuta je napisala ozbiljan tekst koji se delio po društvenim mrežama.

Pročitajte: Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću - Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Javila se i Nataša Bekvalac, majka dve devojčice, ne krijući da su je savladale emocije:

„Od juče, kada sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dete zaštiti i vrati. Deci je mesto kraj majke.”

Ata Images

 

Podrška Severini došla je i od Jelene Karleuše, koja je komentarišući ovaj slučaj, zakačila i Milana Popovića.


- Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika i suda i zakona i pravde i Boga.

Sad, pošto ste se, braćo Hrvati, pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je k**** - započela je žustro Karleuša i dodala:

Pročitajte: Ćerka Snežane Dakić zasenila modernu mamu: Bravo, Laura! (foto)

- I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eee, moji vi... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri... - rekla je, između ostalog, Karleuša na svom profilu.

Na ovu objavu reagovala je i Severina. Jelenine reči podelila je na svom Instagramu, uz samo jedan simbol - crveno srce, čime je, jasno je, potvrdila da je saglasna sa svim napisanim.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Anonimno 22:12 31.01.2024
Odgovori

I posle ljudi,nacije,novinari i svi ostali kažu Jelena Karleusa ovakva,onakva.JK je jedna jedina žena zmaj,žena,majka,kraljica.A svi oni koji nešto kažu za nju u du*e mogu da je poljube. Dva nova albuma koji kidaju,DIVA OVOG I BUDUĆEG VEKA. Severina neka se bori kao lavica,a mi svi kao narod trebamo da joj damo podršku,vetar u leđa.

hellomagazin.rs Instagram/Youtube printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti