Saopštila najlepše vesti: Od Severine nema niko srećniji, njene molitve su uslišene (video)

Saopštila najlepše vesti: Od Severine nema niko srećniji, njene molitve su uslišene (video)

Autor: | 30/08/2021

0

Severinin sin Aleksandar konačno u svom domu 

Poslednje dve godine Severina je živela samo za jedno ‒ da vrati sina Aleksandra, koji je posle borbe za starateljstvo pripao ocu Milanu Popoviću. Pevačica se često u medijima oglašavala i nadala da će sud preinačiti  odluku i da će ponovo živeti sa svojim sinom jedincem. U toj borbi, ljubav sa suprugom Igorom Kojićem se ugasila, pa je razvod pre nekoliko dana i zvanično potvrđen. 

Pročitajte: Severina zvanično potvrdila razvod - Igor je bio divan partner, želim mu svu sreću ovog sveta

Miloš Nadaždin

 

Svesna da joj preostaje samo da veruje u bolje sutra, Severina je hrabro nastavila dalje i, kada se najmanje nadala, stigle su najdivnije vesti. Ona je pred ogromnom publikom na nastupu u Crnoj Gori otkrila da se Aleksandar vratio kući. 

Pre nego što je izvela numeru „Rođeno moje“, koju je posvetila svim majkama, pevačica je navela da će je ovog puta otpevati veselo, jer ima ogroman razlog za sreću. 

‒ Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dete doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo ‒ rekla je Severina i istog trenutka prolomio se vrisak, a snimak sa koncerta postao je viralan na društvenim mrežama.

Pročitajte: Severinin sin i dalje sa ocem! Milan Popović - Podneo sam krivičnu prijavu protiv Severine, brižna majka više od pola termina uopšte nije iskoristila sa detetom

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti