Severina Vučković i Milan Popović: Nova bitka za Aleksandra

Severina Vučković i Milan Popović: Nova bitka za Aleksandra

Autor: | 30/07/2014

0


Severina Vučković želi da vrati sudski postupak u vezi sa starateljstvom i alimentacijom za sina Aleksandra na početak. Pevačica je uložila žalbu sudu u Zagrebu, koji je u martu doneo odluku da Milan Popović viđa sina svakog drugog vikenda i da mesečno za njegovo izdržavanje plaća 2.000 evra. Seve je preko svog advokata priložila dokaze koji mogu da utiču na odluku suda da se proces vrati na početak.
- Severina je sakupila dokaze kojima želi da pokaže Milan uz pomoć saradnika stvarao negativnu sliku o njoj kao majci u javnosti te da je samim tim pomoću medija vršio pritisak na sudstvo. U međuvremenu, svom advokatu je predala dokumenta koja navodno potvrđuju da je njen bivši partner činio sve da ukalja njeno ime i samim tim se nada da će sud učiniti sve da njena žalba bude usvojena. Za mesec dana će se sve znati - govori izvor blizak Severini i dodaje da se žalila i centru za socijalni rad.
- Ona je i njima priložila dokumenta u kojima tvrdi da je Popović preko saradnika hteo da je javnost doživi kao lošu majku i kako joj je bilo važno samo da mu izvuče novac, dok je interes deteta stavlila u drugi plan. Nju je to najviše zabolelo i zato je rešila da se bori do poslednjeg dana, samo kako bi dokazala da je Popović „igrao prljavu igru“ - kaže izvor „Alo!“.
Kako bismo čuli reakciju na Severininu žalbu, kontaktirali smo sa Popovićem, ali on nije bio preterano raspoložen da daje izjave.
- Ne želim da dajem izjave u vezi sa sudskim procesom koji se tiče mog deteta - rekao nam je Milan, dok Seve nije bila dostupna za komentar.
Podsećanja radi, krajem marta, sud u Zagrebu dodelio je starateljstvo Severini, dok je Milanu omogućio viđanje deteta jednom u dve nedelje van granica hrvatske i alimentaciju od 2.000 evra. Popovića su mediji slikali nekoliko puta sa sinom Aleksandrom, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj, dok Severina skoro svakodnevno na društvene mreže kači fotografije sa malim Aleksandrom.
Bliska saradnica Milana Popovića je pre mesec dana preko Severininog menadžera Tomice Petrovića pokušala da stupi u kontakt sa Severinom kako bi je angažovala da peva na događaju koji je ona organizovala. Nudila joj je dobre uslove samo da pristane da peva, međutim, najveća regionalna zvezda ljubazno se zahvalila na pozivu ne želeći da prihvati bilo šta što ima veze sa Popovićevim ljudima.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti