Ekskluzivno! Severina potvrdila ukidanje presude: Moje dete će spavati u svom domu

Ekskluzivno! Severina potvrdila ukidanje presude: Moje dete će spavati u svom domu

30/08/2021

1

Severinin sin Aleksandar ponovo sa svojom majkom

Na koncertu održanom pre dva dana u Croj Gori, pre nego što je izvela pesmu „Rođeno moje“, kratko je poručila:

‒ Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali ‒ vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Pevamo s veseljem.

Emocije su ponele Severinu, od pre neki dan ponovo Vučković. Iako se zvanično razvela od Igora Kojića, izgleda da nikad nije bila srećnija. Ali, zbog onog što joj je u životu najvažnije, a to je devetogodišnji sin Aleksandar.

Pročitajte: Severina zvanično potvrdila razvod - Igor je bio divan partner, želim mu svu sreću ovog sveta

Luka Šarac

 

Iz reči pop zvezde dalo se naslutiti da je dečak ponovo s njom. Kako je danas preneo „Večernji list“, Županijski sud u Splitu uvažio je pevačicinu žalbu i ukinuo presudu Opštinskog građanskog suda u Zagrebu kojom je dete dodeljeno ocu. Od sada će Aleksandar po pola meseca živeti sa svakim roditeljem, i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. U kratkoj izjavi Severina je rekla:

‒ Proteklih dvadeset meseci, koliko me je presuda razdvajala od mog deteta, ne može se ničim nadoknaditi i zato ne mogu biti zadovoljna. Zadovoljna sam jer je presuda ukinuta i neizmerno srećna jer će moje dete pola vremena provoditi s mamom i spavati u svom domu, u odnosu na dve noći mesečno, kako je bilo proteklih bolno predugih dvadeset meseci.

Pročitajte: Preokret - Odbačena krivična prijava protiv Severine

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severinin advokat Matić takođe je medijima potvrdio novi razvoj događaja:

‒ Županijski sud u Splitu odlučio je da dete vrati Severini. Odlučeno je da će pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo. Preostaje nam da vidimo hoće li roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti