Srce da prepukne: Severini se na sceni pridružio sin Aleksandar, emocije eksplodirale VIDEO

Srce da prepukne: Severini se na sceni pridružio sin Aleksandar, emocije eksplodirale VIDEO

Autor: | 15/02/2024

0

Severinin sin sa mamom na sceni

"Dan zaljubljenih" Severina juče nije proslavila sama.

Iako je njen emotivni status pod velom tajne otkako se razvela od Igora Kojića, popularna pevačica imala je s kim da obeleži ovaj poseban praznik kada sve oko nas pršti od srca, cveća i romantike.

Instagram/severina

 

Koga hrvatska pop zvezda voli najviše na svetu, nije teško pogoditi. Reč je, naravno, o njenom sinu Aleksandru, od kojeg ovih dana pokušavaju da je odvoje.

Već ceo region zna da je Vrhovni sud doneo odluku kojom joj se ukida starateljstvo nad detetom, ali pevačica ne odustaje od svoje bitke.

Pročitajte: Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću - Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Elegantni buket crvenih ruža koji je dobila od Aleksandra završio je i na njenom Instagramu. U njemu su i dva srca. „Hvala, sine“, dve reči. Dovoljno da u njih stanu sve emocije.

Instagram/severina

 

Prema odluci suda, Severina može da viđa dete samo dva dana u nedelji i svakog trećeg vikenda.

Veliki deo javnosti stao je na stranu majke, koja nastavlja da se suprotstavlja institucijama, ali i da nastupa širom regiona.

Ponekad je na muzičkim putovanjima prati i Aleksandar. Prilikom nastupa u Samoboru, pre dve večeri, zajedno su okupljenima priredili iznenađenje.

Profimedia

 

- Otkriću vam tajnu, moj sin je došao na maškare - rekla je Severina dok je pevala „Rođeno moje“, na scenu je izašao Aleksandar, izmamivši svima aplauz, a i poneku suzu kada ga je mama zagrlila.

Snimak Severine i Aleksandra pogledajte OVDE

Ako nešto može da joj pruži utehu u ovim trenucima, to je publika koja je obasipa ljubavlju. Naravno, i dečak koji je, svi kažu, mamina slika i prilika.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti