Reakcije poznatih na Severinine tužne vesti - Bekvalčeva, Karleuša i Seka Aleksić osudile odluku suda!

Reakcije poznatih na Severinine tužne vesti - Bekvalčeva, Karleuša i Seka Aleksić osudile odluku suda!

Autor: | 09/12/2019

0

Muzička zvezda Severina Kojić je ovih dana u centru pažnje zbog izgubljene borbe nad starateljstvom njenog sina Aleksandra. Budući da je sud odlučio da dete pripadne ocu, Milanu Popoviću, ubrzo su se pojavile veoma burne reakcije poznatih na Severinine tužne vesti.

Hello saznaje da je Severini dozvoljeno da Aleksandra viđa nekoliko puta sedmično i vikendima, što je ona jako teško podnela. U ovoj borbi nije sama, jer sa svih strana stižu reči utehe i podrške od njenih koleginica koje su prošle kroz slične situacije.

Reakcije poznatih na Severinine tužne vesti - Nataša Bekvalac ostala bez teksta!

Jedna od prvih koleginica koja je reagovala na ovu šokantnu odluku suda jeste Nataša Bekvalac. S obzirom da je i sama prošla kroz sličan proces, veoma je burno odreagovala. Naime, poznata pevačica priznaje da je ostala bez teksta, i da ništa strašnije nije čula u poslednje vreme. Budući da je i sama bila u sličnoj situaciji, duboko je potrešena. Ističe koliko je to bio stresan proces, i da nijedna majka nije zaslužila da bude nepravedno odvojena od svog deteta.

Nataša Bekvalac ističe da ne zna pojedinosti sudskog procesa i da ne želi da ulazi u detalje i time produbljuje bol kroz koji Severina prolazi. S druge strane, kako poznata Novosađanka kaže, veoma dobro poznaje Severinu i sigurna je da je predivna osoba kao i požrtvovana majka. Takođe priznaje da je o ovoj teškoj temi više puta razgovarala sa njom jer je i sama prošla kroz sličnu situaciju. Ipak, o tome ne želi previše da otkriva, jer su to veoma intimne stvari kojima nije mesto u medijima.

Reakcije poznatih na Severinine tužne vesti - Jelena Karleuša ogorčena!

Još jedna zvezda koja je bezuslovno podržala Severinu jeste Jelena Karleuša. S obzirom da je i ona majka, osuđuje ovakvu odluku suda. Po njenim rečima, deci mesto kraj majki, i ništa ne bi trebalo da se ispreči između njih.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Burne reakcije poznatih na Severinine tužne vesti mogu se videti na Instagramu Jelene Karleuše. Naime, kako ona kaže, pomenuti otac nije viđao dete u prvim mesecima njegovog života, i jasno je da je upotrebio sva sredstva koja su mu bila na raspolaganju kako bi pobedio. Ističe i da je sramotno što je dozvoljeno da se dete odvoji od majke koja ga uvek stavlja na prvo mesto, i šalje Severini bezuslovnu podršku da prebrodi ovu noćnu moru.

Severina skrhana, nije ovo očekivala, a i Seka Aleksić se oglasila

Severina je ostala bez teksta kada je saznala odluku suda da njen sin Aleksandar ubuduće stanuje sa ocem. Vidno uznemirena i šokirana, morala je da preda sina ocu Milanu, a suprug Igor Kojić je sve vreme bio uz nju. Nakon toga, uputila je emotivnu poruku Aleksandru putem svog Instagram profila, na koju niko nije ostao ravnodušan. Ubrzo se oglasila i Seka Aleksić, koja saoseća sa Severinom i ocenjuje situaciju kao i više nego zastrašujuću. U ovakvim situacijama uvek deca ispaštaju, ni kriva ni dužna, a njihova sreća uvek treba da bude na prvom mestu.

Iako je odluka suda odmah stupila na snagu, još uvek nije pravosnažna. Naime, kako hrvatski mediji prenose, sudski proces i dalje traje. Spekuliše se o razlozima zbog kojih je Severina izgubila starateljstvo. Milan Popović je izjavio da i on kao otac ima pravo da učestvuje u odgajanju deteta, i da nikada nije bio grub prema Severini. Kako on kaže, nije bilo međusobnog razumevanja i rešavanja konflikata između njih, pa je samim tim neminovno došlo do razlaza.

Još uvek se ne zna kako će se situacija razvijati, ali Severina u ovoj borbi definitivno nije sama. Iako je izgubila spor, oglasila se i rekla da će izdržati i ostati jaka zbog svog deteta, jer mu sada najviše treba.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Slične Vesti

Najnovije vesti