Očeva ima više komada... Zbog nove objave Milana Popovića mrežama kruže strašni komentari

Očeva ima više komada... Zbog nove objave Milana Popovića mrežama kruže strašni komentari

Autor: | 09/02/2024

0

Severina Vučković izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom koga je dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem.

Pevačica je u više navrata nedvosmisleno pominjala bivšeg partnera, ali ni on nju nije štedeo.

Profimedia

 
 

Nakon odluke Vrhovnog suda u Zagrebu, kao i velikog pritska javnosti, Milan Popović se kratko oglasio, i istakao da je reč o odluci koja ide u korist njihovog maloletnog sina.

Međutim, sada je ponovo, čini se, odlučio da isprovocira bivšu partnerku, pa je na Instagramu objavio poruku: „Jedna je majka, a očeva ima više komada, šta li?”.

Pročitajte: Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću - Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Ispod objave nizali su se komentari:

“On je njeno jedino. Vama nije.”

“A da li se dete išta pita? Najbitnija je sreća deteta. Ako ste morali da se razvedete, ne morate 20 godina  da se povlačite po sudovima i maltretirate dete.”

“Da li je moguće tako dve uticajne obrazovane osobe da ne mogu da se dogovore same oko vremena kada je kod koga dete? I da li je bitna „pobeda” bilo koga ili sreća deteta?”

Profimedia

 

- Gospon Popović, budite gospon, kavalir i tata, dete će to prepoznati i ceniti jednog dana, jer ste bili džentlmen prema njegovoj majci, a od Vas uči kakav će sutra biti muž, suprug i otac.

“Nit si ti otac, niti ona majka, džaba vam svi novci, moji sinovci.. Znao si sa kim si se spetljao, kao i što je ona znala. Žalosno što ne razmišljate o tom detetu kakve će sve to posledice ostaviti na njega... Nego vam je sredstvo za vaše lične ratove”, neki su od komentara ispod objave Milana Popovića.

Kurir televizija printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs TV Happy Youtube

Slične Vesti