Velika ispovest Milana Popovića: Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Velika ispovest Milana Popovića: Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Autor: | 03/09/2022

0

Milan Popović progovorio o odnosu sa Igorom Kojićem

Nakon što je javnost saznala za fizički obračun Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović, ponovno su krenuli razni medijski napisi o odnosu hrvatske pevačice sa bivšim partnerima. Glavni razlog tome je njena sestra koja je posle sukoba počela da spominje nesuglasice i iznositi detalje komplikovanih odnosa Severine i njenih bivših partnera – Milana Popovića s kojim ima sina Aleksandra i bivšeg supruga Igora Kojića.

Tim povodom portal Dnevno.hr kontaktirao je biznismena Milana Popovića, koji je u ekskluzivnoj ispovesti izneo svoju stranu priče, ali i prvi put progovorio o odnosu sa Igorom Kojićem.

Pročitajte: To mora da je ljubav - Severina objavila šta je za 8. mart dobila od Milana Popovića (foto)

Youtube printscreen

 

Smatrate li vezu sa Severinom svojom greškom. Da li vam je žao što ste bili s njom u vezi?

- Ja sam vernik i sve što se događa u našim životima shvatam kao jedno iskustvo, lekciju koja je u svakom slučaju korisna za naš dalji život. Tako i ovu vezu smatram kao jedno korisno iskustvo, kakvo god da je bilo, i iz toga sam mnogo naučio i kasnije mi se u životu mnogo lepih stvari događa zahvaljujući tom iskustvu.

Pročitajte: Popović ogolio dušu - Tražila mi je da se odreknem sina, plaćao sam 50.000 evra, Igoru imam samo jedno da poručim!

Profimedia

 

Svojevremeno vam je Igor Kojić zapalio crnu sveću pred vašim domom u Zagrebu, a danas ste u dobrim odnosima. Zamerate li mu taj čin, jeste li ikada o tome razgovarali?

- Ja sam pročitao iz ovih medija koji aktivno promovišu Severinu i koji aktivno napadaju mene, da smo Igor i ja bili neprijatelji i da smo se sad odjednom pomirili. Igor Kojić i ja nikad nismo bili neprijatelji. Niti smo bili suparnici, niti smo bili konkurencija jedan drugom. Znači, život je tako hteo da je Igor Kojić bio taj koji je najviše vremena provodio s našim sinom. Ja nisam mogao da provodim više vremena sa sinom jer sam bio ograničen sudskom presudom, Severina zbog svojih obaveza, tako da je praktično svo starateljstvo nad detetom palo na Igora Kojića. Ludo bi bilo da ja od takvog čoveka pravim sebi neprijatelja. To što je Igor napravio s tom svećom, obzirom da sada znam celu situaciju, njegov stav i njegovo iskustvo, njegov doživljaj odnosa sa Severinom, ne zameram mu ni malo za tu sveću jer mi je potpuno jasno šta se dogodilo i mislim da je i njemu jasno. Koliko je njemu žao za to što se dogodilo, toliko je i meni žao što je morao tako nešto da napravi.

Pročitajte: Nagađalo se, a sada evo i dokaza - Severinini bivši se udružili protiv nje (foto)

Instagram

 

U medijima su se često provlačile priče da se o svom životu savetujete s raznim vračarama, da ste čak i kuću uredili i sagradili na neki poseban način. Koliko ima istine u tome?

- To su insinuacije Severininog PR tima koji na sve moguće načine od mene pokušava da napravi čudaka, nenormalnog čoveka, fanatika, a nisu svesni toga da time samo Severini nanose veću štetu. Ali, doći će i taj dan kad ću moći da govorim o svim tim vradžbinama i svemu tome što Severina redovno radi, a što upravo govori suprotno od ovog što njen PR tim pokušava da predstavi.

Rekli ste da niste bili u zavadi s gospodinom Kojićem, a kažete i da vam je iskustvo veze sa Severinom obogatilo život i kasnije donelo neke lepe stvari. Postoji li mogućnost da jednog dana rešite razmirice, da na neki način uspete da se pomirite?

- U ovom trenutku meni se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće.

Pročitajte: Noć za pamćenje - Ovako je izgledala spektakularna proslava Severininog 50. rođendana

Profimedia

 

Milan Popović progovorio o Severini kao majci

Kada stavite na stranu vaše razmirice, jeste li ipak zadovoljni Severinom kao majkom vašeg sina?

- Severina bezuslovno voli svoje dete i Severina definitivno tom detetu pruža tu majčinsku ljubav koja je njemu potrebna. Da li to dovoljno za nekoga da se okarakteriše da bude kompetentan i dobar roditelj, nisam baš siguran. Postoji jako mnogo drugih elemenata koji su bitni da se neko okarakteriše kao dobar roditelj osim te osnovne ljubavi prema svom detetu.

Ne slažem se s načinom kako Severina pristupa roditeljstvu i čini mi se da to čini na štetu, svesno ili nesvesno, ali šta god da radi, kako god da radi, sad ovo u poslednje vreme, čini to na štetu svog deteta.

Pročitajte: Keba besan, Severinu krivi za sve! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, ovo su razlozi porodičnog razdora

Jelena Balić

 

Da li je Aleksandar u trenutku fizičkog obračuna Severine i njene sestre bio sa majkom?

- Na sreću bio je pošteđen, ali mi je Igor rekao da je Aleksandar često bio svedok Severininih agresivnih istupa dok su živeli zajedno u Zagrebu i da je Igor u takvim situacijama preduzimao mere kako bi zaštitio Aleksandra i poštedeo ga takvih agresivnih ponašanja od strane majke.

Komentari (0)

Loading
dnevno.hr hellomagazin

Slične Vesti