Milan Popović tužio Igora Kojića zbog fotografija sa Severininim sinom

Milan Popović tužio Igora Kojića zbog fotografija sa Severininim sinom

Autor: | 24/03/2016

0

- Severinu nisam prijavljivao policiji, iako sam nekoliko puta imao razloga, ali nisam želeo da počinjem rat s njom. Već tri godine pokušavam da se s njom dogovorim ono što je najbolje za naše dete - kaže Milan Popović.

Protiv Severine Kojić je, tvrde izvori bliski pevačici, ipak podneo dve prekršajne prijave, a nije poštedeo ni njenog muža Igora Kojića. Popović je od Severininog supruga na Višem sudu u Beogradu tražio 700.000 dinara, jer je na društvenoj mreži objavljivao fotografije sa Severininim sinom Aleksandrom, piše 24sata.hr.

Prvi put je Milan bivšu partnerku prijavio krajem januara 2015. zbog toga što je ona dopustila da se mali Aleksandar fotografiše dok je sedeo pored bivšeg hrvatskog predsednika Ive Josipovića.

Popoviću je zasmetalo što Severina nije zaštitila dečaka od medijske eksponiranosti, i zbog toga što je Aleksandrove fotografije s Josipovićem objavila na svojim društvenim mrežama.

Drugu je prijavu podneo u septembru 2015 godine nakon što je Severina počela da se hvali fotografijama na kojima njihov sin grli njenog sadašnjeg supruga Igora Kojića. Ali, Državno tužilaštvo je, tvrde prijatelji pevačice, obe prijave odbacilo. Pevačica je, piše 24sata.hr, otišla u Centar za socijalni rad u Zagrebu, gde se socijalnim radnicima žalila da je Milan psihički maltretira. Oni su po službenoj dužnosti slučaj prosledili policiji, a ona Državnom tužilaštvu.

- Centar za socijalni rad nije podneo prijavu protiv mene nego je Severininu lažnu prijavu prosledio policiji, koja potom odlučuje da li će ili neće istražiti predmet ili ne. Kad u porodici postoji pravo nasilje, policija momentalno uhapsi nasilnika, a u ovom je slučaju predmet završio u kanti za smeće - tvrdi Popović.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Oct 21, 2015 at 8:36am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style/Marko Prpić

Slične Vesti

Najnovije vesti