Milan Popović otkriva planove za budućnost: Želim da moji sinovi idu u istu školu!

Milan Popović otkriva planove za budućnost: Želim da moji sinovi idu u istu školu!

Autor: | 04/12/2019

0

Severina i Milan Popović već skoro šest godina vode sudsku bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a prošle nedelje je jedna sudska odluka uzburkala čitav region.

Sudski epilog priče, po kojem će majka s detetom boraviti dva puta nedeljno od 15 do 20 časova, te svaki drugi vikend od subote u 10 ujutro do nedjelje u 8 uveče, podelio je javnost.

Dok je mnogo onih koji se zgražaju nad činjenicom da je majci oduzeto dete, sve su glasniji i oni koji se pitaju zbog čega otac ne bi odgajao mališana. Ipak, najviše je onih koji smatraju da svima u prvom planu treba biti dobrobit deteta. A to je, neslužbeno saznaje Vecernji.hr, i sudija Tea Golub nastojala da obrazloži donoseći ovu privremenu meru.

Njenu odluku zasad poštuju obe strane. Majka je u dogovoreno vreme sedmogodišnjeg sina dovela na očevu adresu na zagrebačkom Horvatovcu, a iako mediji pišu kako primopredaja nije prošla jednostavno, dečak je predat ocu. Isto tako je Milan Popović proteklog vikenda sinčića doveo Severini koja ovaj vikend ima veliki zagrebački koncert u sklopu turneje nazvane "The Magic Tour", a pitanje koje ovih dana zanima mnoge je: hoće li Milan dovesti mališana na mamin koncert, budući da dečak voli njene pesme i nastupe. On na to pitanje nije želeo da odgovori:

– Ne mogu da govorim o Aleksandru, jer sve što kažem o njemu zadiranje je u privatnost deteta, a savet svih nadležnih tela jeste da nam upravo sin bude na prvom mestu i da ga ne izlažemo javnosti – komentarisao je on.

Ipak, kako dalje navodi pomenuti medij, otac planira da dečaku ponudi dve opcije. Jedna je da ga, uprkos tome što smatra kako bi mališan u vreme koncerta trebao da bude u krevetu, ipak odvede u zagrebačku Arenu ako dečak izrazi želju. A druga je da ga odvede u Beograd da konačno upozna mlađeg brata Đorđa koga do sada nije video. Naime, Milanovi prijatelji tvrde da je Aleksandar pametan dečak koji voli i oca i majku, kao i da uživa u društvu i jednog i drugog.

Naš je zadatak samo da se što više bavimo Aleksandrom, verujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smeru - objašnjava Milan

Smatraju da će bogati biznismen, bez obzira na striktno vreme viđanja koje je sud odredio, činiti sve kako bi se dečak dobro osećao.

- Ovo sve nije ovako trebalo da ispadne. Institucije su donele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti deteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje verujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smeru. Nemamo nas dvoje da se mirimo ili ne, nismo ni prvi ni zadnji par koji je bio u vezi pa prekinuo. Naš je zadatak samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja – tumači Milan koji kaže da Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer on i njegova partnerka Bojana često putuju i da dosad nisu većinu vremena boravili isključivo na jednom mestu.

On ima i obavezu boravka na Kipru, poslovno carstvo izgradio je u Srbiji, a ima kuću i u Hrvatskoj. Ipak, želi da Aleksandar nastavi da ide u školu u Zagrebu.

– Naravno da putujemo, kao i svi ljudi na svetu koji rade, dobro se organizujemo i to nije problem. Imam tri sina i voleo bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta će škola biti u Zagrebu – objasnio je Milan koji je za svog sina često prijateljima govorio kako je pametan i zreo dečak.

Smeta mu jedino, kaže, što se povremeno oseća diskriminisano jer postoje mediji koji isključivo zovu majku, njenog advokata ili Udruženje koje je na njenoj strani.

Milan smatra da svaki otac ima pravo da kaže svoje mišljenje i dodaje da je jako nezahvalno, ako ne i neprofesionalno, suditi o situaciji o kojoj ne znate dovoljno. 

https://www.instagram.com/p/B4Zq9s1hTwp/

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još