Jelena Karleuša ogorčena: Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku!

Jelena Karleuša ogorčena: Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku!

Autor: | 28/11/2019

0

Kao bomba je odjeknula vest da je Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali iako presuda još nije pravosnažna, digla se velika bura kako u medijima, tako i među poznatima širom regiona.

Nakon što je videla vesti, oglasila se i Jelena Karleuša koja je ogorčena zbog ovakvog ishoda, jer pošto je i sama majka dve ćerke, smatra da deca treba da budu uz mame i da je ovaj sudski postupak pogrešan.

Severini je naloženao da večeras, ovog 28. novebra, do 20 časova preda dete svom bivšem suprugu Milanu Popoviću, a sina će ubuduće moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče, na šta je Jelena burno reagovala objavivši na svom Instagram Story-ju sledeće:

- Kome da preda dete? Liku koji nije hteo da ga vidi prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku. Svima je jasno da ovaj lik plaća sudstvo i medije! Bruka i sramota! Severini želim da se brzo izbori za dete i da se ova noćna mora završi, zbog nedužnog deteta! - poručila je Jelena.

Nakon vesti o dodeli starateljstva Milanu Popoviću, počele su spekulacije da će otac odvesti malenog Aleksandra sa sobom u Srbiju.

- Što se tiče same presude znate da to ne mogu komentarisati. Ne smem vam davati nikakve komentare vezano za to. No, mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš - rekao je Milan za hrvatske medije i naglasio:

Severina u zagrljaju supruga Igora i sina Aleksandra zaplakala

- Iako je reč o nepravosnažnoj presudi, srećan sam i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gde će nastaviti da živi. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte. Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati da uzmem dodatne časove da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta da nadoknadi - objasnio je Popović za tamošnje medije, a koji osim sina sa Severinom ima još dvojicu sinova Milana i Đorđa.

https://www.instagram.com/p/B5TOJRqgECc/

Posle svega, za Slobodnu Dalmaciju oglasio se i Severinin advokat Mate Matić koji je izjavio:

- Privremena mera stupa na snagu odmah, a žalba ne odgađa izvršenje. Pišemo žalbu, to je ono što možemo da uradimo u ovom trenutku. Bilo bi zastrašujuće da se ide sudskim putem u prisilno izvršenje, pokušavam da uverim Severinu da prihvati stanje kakvo je sada, da se ne pravi nered oko malog deteta. Vrlo je teško razgovarati sa Severinom sada, sva je u šoku, van sebe je. Jednostavno ne može da veruje da se, kao razumna i korektna majka, našla u situaciji u kojoj se prednost daje ocu što je zapravo prvi put uopšte da je donesena takva odluka.

hellomagazin.rs ATA Images/Instagram