Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

Autor: | 28/05/2020

0

Severina Kojić majka je poput mnogih majki. Odana, požrtvovana i tužna kada nije sa onim ko joj je najvredniji u životu - svojim detetom

Od kako je starateljstvo nad sinom Aleksandrom pripalo ocu, Milanu Popoviću, Severina broji svaki dan i sat u kojem je razdvojena od svog najmilijeg dečaka.

Severina je danas objavila snimak izvođenja pesme Rođeno moje s koncerta u Zagrebu koji je održala odmah pošto je odlučeno da njen sin Aleksandar treba da živi s ocem Milanom Popovićem.

Pročitajte: Severina praznik ne provodi sa sinom - najtužniji Uskrs u životu pevačice

Uz emocije koje će vas i putem ovog snimka duboko dirnuti, Seve je poručila:

Foto instagram.com/Severina

- Danas je tačno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dečaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest meseci tačno 29 dana, tačnije 690 sati. U tom 'ravnopravnom roditeljstvu' mi je takođe oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije.

Pročitajte: Severina Kojić u suzama molila Milana da joj vrati sina

Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su došli da me podrže i dali mi neverovatnu količinu snage i ljubavi - napisala je Severina koji je taj zagrebački koncert završila u suzama dok je Arena uglas s njom pevala pesmu koju je posvetila sinu.

Podsećamo, Severina se sa sinom susrela početkom maja nakon više od mesec dana razdvojenosti.

Severina foto promo/Instagram

Severina Kojić majka jednog osmogodišnjaka je nakon odluke da sina preda ocu izjavila za jedan od medija u Hrvatskoj:

– Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore, ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Severina/Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti