Severina se ukrcala u avion i poručila: Hvala svima! Bili ste mi vetar u leđa u ovom moru tuge

Severina se ukrcala u avion i poručila: Hvala svima! Bili ste mi vetar u leđa u ovom moru tuge

Autor: | 07/12/2019

0

Svima koji su joj u poslednjih nekoliko dana uputili reči podrške, Severina se obratila dirljivim rečima

Prošlog vikenda Severina je uživala u zagrljaju i društvu svog sina Aleksandra, koji je nakon odluke suda da živi sa ocem Milanom Popovićem, proveo prvi vikend kod majke.

Milan Popović otkriva svoju stranu priče: Sve je moglo da bude drugačije (video)

Nakon stravično teškog perioda, i borbe da ponovo živi sa bićem koje je rodila, Severina ovog vikenda neće biti sa svojim mezimcem, već mora da nastavi život dalje, čekajući da se situacija promeni.

Sve o najvažnijoj Severininoj borbi ekskluzivno pročitajte u najnovijem broju magazina "Hello!"

Turneja ne može da čeka

Kako je pre samo nekoliko dana započela svoju veliku turneju ”The Magic Tour” i to u rodnom Splitu, a zatim i zapalila beogradsku "Štark Arenu", došlo je vreme da se suze, makar lažno, pretvore u osmeh i izađe pred publiku, jer posao ne može da čeka.

Severina je spakovala kofere, i ukrcala se u avion put Zagreba, gde će večeras izaći pred svoju mnogobrojnu publiku koja je sa nestrpljenjem iščekuje.

Severina uputila emotivnu poruku

Supruga Igora Kojića, osetila je potrebu da se svima koji su joj pružili ogromnu podršku u poslednjih deset dana zahvali, pa im je poručila sledeće:

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori.
Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji.
Vidimo se večeras u Areni Zagreb.
Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 7. Дец 2019. у 2:55 PST

hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti