Kejt nije mogla da dođe... Prvi put posle operacije princ Vilijam progovorio o supruzi

Kejt nije mogla da dođe... Prvi put posle operacije princ Vilijam progovorio o supruzi

Autor: | 19/02/2024

0

Prvi put otkako je princ Vilijam predsednik organizacije koja dodeljuje BAFTA nagrade, na gala ceremoniji u Londonu društvo mu nije pravila supruga. To je, inače, veče kada sve filmske dive ovog sveta ostaju u senci princeze od Velsa. No, sinoć je, iz opravdanih razloga, nismo videli.

Chris Jackson/Getty Images

 
 

Kejt Midlton pre nekoliko nedelja imala je operaciju abodmena i oporavlja se u Vindzoru.

Njen suprug tek nedavno se vratio obavezama, a nije bilo izvesno ni da li će se pojaviti na BAFTA dodeli. U poslednjem trenutku javio je da će ipak doći. Izgleda da mu se nije išlo bez njegove princeze.

Pročitajte: Retko stanje Kejt Midlton pogađa samo dva posto žena, a lek, nažalost, ne postoji

Umesto supruge, drušvo u prvom redu pravila mu je druga Kejt – Blanšet. Pred početak prestižne ceremonije razgovarao je sa prisutnima i organizatorima i, prvi put posle vesti da je podvrgnuta hirurškom zahvatu, pomenuo Kejt.

Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

 

- Žao mi je što Ketrin nije mogla da dođe. Ona zaista voli ovaj događaj – rekao je Vilijam i istakao da se njih dvoje uvek trude da kod kuće odgledaju što više nominovanih filmova. Sada to nije bilo moguće.

- Gledao sem tek nekoliko. Imao sam na umu neke druge stvari, ali nadam se da ću nadoknaditi propušteno. Jako mi se dopao „Openhajmer“, Barbi nisam stigao da pogledam.

Pročitajte: Već smo ovo videli sa Dajanom - Narod je potpuno izneverio Kejt Midlton, nije smelo da se desi

Vilijam je, kao i uvek, bio elegantan. Odlučio se za klasično crno odelo sa leptir mašnom.

Bio je, reklo bi se, dobro raspoložen i rado je ćaskao sa okupljenima pored crvenog tepiha, ali i sa velikim zvezdama u dvorani.

Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

 

Nažalost, ove godine nismo bili u situaciji da ocenjujemo stajling Kejt Midlton, koja za dodelu najvećih britanskih filmskih priznanja uvek odabere nešto senzacionalno. Kao i za svaku drugu priliku, uostalom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još