Kuća iz bajke, skrivena u cveću i zelenilu: Ovde se odmara Kejt Midlton posle operacije

Kuća iz bajke, skrivena u cveću i zelenilu: Ovde se odmara Kejt Midlton posle operacije

Autor: | 31/01/2024

0

Kejt Midlton posle operacije odmara se ovde

Britanija i svet mogu da odahnu - Kejt Midlton puštena je iz bolnice i oporavak protiče po planu. Princeza od Velsa pre dve nedelje operisala je abdomen, a čim su doktori dali zeleno svetlo, napustila je kliniku i uputila se u Vindzor, gde su je suprug i deca jedva dočekali.

Chris Jackson/Getty Images

 

U leto 2022. godine Vilijam i Kejt preselili su se u čuveni dvorski kompleks nadomak Londona. Odluka je bila mudra: mir, priroda, cvrkut ptica, normalan porodični život... Osim kada ih obaveze ne podsete da će se jednog dana naći na tronu.

Pročitajte: Zvanično saopštenje iz Kensingtonske palate - Kejt Midlton izašla iz bolnice

No, princ i princeza od Velsa ne žive u starom zamku, već su odabrali „Adelejd Kotidž“. Rezidencija je podignuta 1831. godine za kraljicu Adelaidu, ženu kralja Vilijama IV, po kojoj je glavni grad Južne Australije dobio ime. U toj kući boravili su tokom dana i primali goste.

Andrey Popov/Shutterstock

 

Imanje se nalazi u Velikom parku Vindzor, tik do staze „Long Walk“, na desetak minuta hoda od zamka. Dvospratna kuća poseduje četiri spavaće sobe, mnogo skromnije od onih u londonskom domu Kembridžovih, palati Kensington.

Osim velike kuhinje i salona postoji i kancelarijski prostor. Mogli smo da vidimo deo enterijera kada se princ  nedavno uključio u jedan virtuelni razgovor. Pored glavne zgrade nalazi se manja, pomoćna, koja verovatno služi kao smeštaj za osoblje.

Pročitajte: Oporavak protiče dobro, ali... Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

Fasada odiše nežnim svetloroze tonovima, dok je krov uokviren belim detaljima koji izgledaju kao čipkani ornamenti na retro haljini. Ušuškana u zelenilu i cveću, zaista izgleda kao kuća iz bajke. Iako je vindzorski kompleks otvoren za posetioce, ovom strogo privatnom delu nemaju pristup.

Jonathan Brady/Getty Images

 

Vilijam i Kejt odlučili su da se iz haotičnog Londona presele u Vindzor kako bi bili bliže kraljici Elizabeti, ali i školi „Lambrok“ u koju su upisali sve troje dece. No, samo mesec dana nakon što su došli, ona je preminula.

Vindzorska idila očigledno im je prijala, pa su ostali. Svakako imaju više mira nego u prestonici, a upravo to je neophodno celoj porodici dok se lepa princeza potpuno ne oporavi.

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti