Kejt i Vilijam poslali novogodišnju čestitku, ali na portretu su u drugom planu, evo i zbog čega

Kejt i Vilijam poslali novogodišnju čestitku, ali na portretu su u drugom planu, evo i zbog čega

Autor: | 11/12/2023

0

Kejt Midlton i princ Vilijam poslali novogodišnju čestitku

U petak u večernjim satima ispred Vestminsterske opatije u Londonu okupilo se mnogo sveta. Povod je bio razumljiv: predbožićnom koncertu u crkvi prisustvovala je cela porodica Kembridž – princ Vilijam, Kejt Midlton i njihova deca. Svi na okupu.

Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza od Velsa još jednom je svetu pokazala šta znači biti istinska ikona stila. Te večeri je ukrala šou, iako su izuzetno šarmantni bili i mali Džordž, Šarlot i Luis. Ali već posle dva dana pala je u drugi plan...

Pročitajte: Zatresla se cela palata - Princ Vilijam i Kejt spremni na velike promene

Naime, iz njihovog doma stigla je tradicionalna novogodišnja čestitka. Ovog puta Kejt i Vilijam odlučili su se za crno-belu fotografiju, snimljenu u studiju u Vindzoru. Ranije su najlepše želje obično slali uz neki prizor sa odmora.

 

 

Iako je slika ozbiljna, modeli su u ležernom, sasvim običnom stajlingu. Svi imaju klasične bele košulje i pantalone: Vilijam, Džordž i Luis u crnoj boji, Kejt i Šarlot u farmerkama.

Kako objašnjavaju eksperti za britanski dvor, protekla godina bila je naozbiljnija u zajedničkom životu prinčevskog para. Sada imaju novu, višu titulu, koja im je donela i više obaveza. U skladu sa tim verovatno su birali i fotografiju.

Chris Jackson/Getty Images

 

Takođe, mnogi su primetili da jedino Šarlot sedi i da pored nje stoje braća, dok su mama i tata iza. Na mlađima svet ostaje, zaključili su neki, pa se stoga i podrazumeva da deca zauzmu istaknutije pozicije.

Pročitajte: Šta jedu kraljevska deca - Otkrivamo kako izgleda školski ručak princa Džordža i princeze Šarlot

Kejt i Vilijam često ističu da im je porodica uvek na prvom mestu, što su na neki način i potvrdili novim portretom. Posebno je važna u vreme božićnih praznika, kada svi treba da budu na okupu. A Šarlot je zaista neodoljiva...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aaron Chown/Getty Images

Slične Vesti