Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Šarlin je emotivno distancirana od Alberta, a evo šta poručuje venčanim prstenom

Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Šarlin je emotivno distancirana od Alberta, a evo šta poručuje venčanim prstenom

Autor: | 03/05/2022

2

Govor tela princeze Šarlin otkrio sve

Princeza Šarlin je posle šest meseci konačno sa porodicom izašla u javnost. U društvu supruga, princa Alberta, i njihovih blizanaca Žaka i Gabrijele prisustvovala je trci Formule 1 Monaco E-Prix. S obzirom na to da sve što ima veze sa najtužnijom princezom, kako je zovu, izaziva veliko interesovanje javnosti, ne čudi što su njeno držanje na događaju analizirali čak stručnjaci za govor tela. 

Pročitajte: Princeza bez osmeha - Šarlin od Monaka posle 6 meseci ponovo u javnosti, jedan detalj budi posebne emocije (foto)

Profimedia

 

Džudi Džejms, ekspert u ovoj oblasti, objasnila je da Šarlin deluje kao da je emotivno distancirana od supruga, iako na sve načine pokušava da oda utisak srećne i zaljubljene žene. Daily Mail prenosi da je princezu odao izraz lica i, nasuprot njene puno veselije porodice, zamišljenost.  

‒ Šarlin ovde ne prati njihov izraz lica, što je čini emotivno izolovanom, u njenom zamišljenom pogledu jasno se čita tuga ‒ objašnjava Džudi.

Pročitajte: Posle dugih godinu dana - Žak i Gabrijela u suzama, princeza Šarlin konačno kod kuće

Profimedia

 

Na fotografijama nastalim na pomenutom događaju može se primetiti da Šarlin stoji iza male Gabrijele i da joj dlanove drži na prsima. Džejmsova sugeriše da takva poza govori da princeza želi da se njena ćerka oseća sigurno i voljeno, a istovremeno stavlja fokus na njen verenički i venčani prsten čiji je zadatak da stavi tačku na glasine o razvodu.

Džudi je prokomentarisala i princezin osmeh koji je Šarlin bezuspešno pokušavala da zadži. Za razliku od supruge, princu Albertu je, prema njenim rečima, pošlo za rukom da ih prikaže kao srećnu i složnu porodicu.

Pročitajte: Porodične spletke - Ko su braća princeze Šarlin koja su pomogla Albertu da je smesti na psihijatriju

Profimedia

 

‒ Ako se ovo uopšte može nazvati osmehom, on ne dopire do njenih očiju, dok stvarni u njima počinje. Oblik usta joj je asimetričan, u jednom uglu usana je vrlo lagano povučen prema gore, dok je drugi ugao spušten dole. Lice joj je, s jedne strane, jače nabrano, što signalizira da je u konfliktu, možda pokušava da se nasmeje, ali jednostavno ne može.

Komentari (2)

Loading
Marijana Herceg 13:24 04.05.2022
Odgovori

Draga princezo želim Vam svu sreću ovog svijeta.Prekrasna ste osoba..Samo hrabro naprijed.Lijep pozdrav

Mila 08:59 09.05.2022
Odgovori

Prelijepa mlada zena, kad je vidim Tako tuznu dodje mi da zaplacem, ocito nije srecna

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti