Princ Albert ne da razvod: Šarlin od Monaka protiv svoje volje smeštena na psihijatriju?

Princ Albert ne da razvod: Šarlin od Monaka protiv svoje volje smeštena na psihijatriju?

Autor: | 22/11/2021

2

Princeza od Monaka smeštena u psihijatrijsku ustanovu, princ Albert uverava javnost da je to njena odluka

Samo nekoliko dana po povratku kući posle višemesečnog odsustva princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu ustanovu van Monaka, potvrdio je njen suprug, princ Albert u ekskluzivnoj ispovesti za američki „People“.

Odluku da potraži stručnu pomoć usled „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ par je zajednički doneo uz pomoć princezine braće.

‒ Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan.

Pročitajte: Potresna slika sa balkona palate u Monaku, Žak i Gabrijela rasplakali planetu - Mama, nedostaješ nam

Getty Images

 

Princ Albert ponovo je odbacio glasine o problemima u braku, istakavši da oporavak njegove supruge zahteva kliničku negu koja će trajati najmanje nekoliko nedelja.

‒ Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični ‒ ispričao je Albert.

Pročitajte: Najtužnija princeza ponovo napustila supruga, sklonila se na tajnu lokaciju - Ne oseća se dobro, ne samo fizički

Eric Mathon

 

Kako je brojnim aferama narušio sliku o harmoničnom braku, nije malo onih koji veruju da se Šarlin u Monako vratila kako bi se razvela. Kraljevska porodica, s druge strane, to na sve načine pokušava da spreči, a smeštanje princeze u psihijatrijsku ustanovu samo je jedna od stavki za postizanje tog cilja.

Komentari (2)

Loading
Xy 23:03 22.11.2021
Odgovori

Nije sve zlato u bogatim i imucnim porodicama. Mnoge zene su bile zrtve, pa se nikad nije ni saznalo. Zelim sarlin, da se sto brze vrati svojoj djeci.

Maja 14:48 05.05.2022
Odgovori

Kakav da se ne izrazim,kaze potreban joj je odmor,pa sto je ne posla na Azurny obalu,nego u ludnicu da je kljukaju jer hoce tebe da ostavi,vidi se po faci da si psiho!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još