Zbog njega je smeštena na psihijatriju? Bliskost Princeze Šarlin sa bivšim dečkom slavne menekenke razbesnela Alberta

Zbog njega je smeštena na psihijatriju? Bliskost Princeze Šarlin sa bivšim dečkom slavne menekenke razbesnela Alberta

Autor: | 23/11/2021

2

Princeza od Monaka zbližila se sa ruskim milijarderom

Samo nekoliko dana pošto se vratila kući, na gornju Zemljinu hemisferu, princeza Šarlin ponovo je nestala. Kada je, posle skoro deset meseci u Južnoafričkoj Republici, konačno sletela u Monako, delovala je zdravo i srećno, i jedva je čekala da zagrli decu. Radost nije krio ni Albert, koji je ubeđivao svoju malu naciju i svet da će mu se supruga pridružiti na ceremonijama povodom nacionalnog praznika 19. novembra. Međutim, to se nije dogodilo.

Princezin izostanak ponovo je probudio sumnje i pokrenuo novi talas teorija zavere, a najglasniji tvrde da se nešto čudno dešava u tom braku, iza kulisa naizgled savršene bajke.

Pročitajte: Princ Albert ne da razvod - Šarlin od Monaka protiv svoje volje smeštena na psihijatriju?

Eric Mathon

 

Prema zvaničnom saopštenju iz palate, zdravstveno stanje njenog visočanstva je veoma krhko, zbog čega nije mogla da prisustvuje proslavama u čast „Dana Monaka“. Po savetu lekara, Šarlin će se nekoliko nedelja odmarati na tajnoj lokaciji, a javne dužnosti nastaviće kada se potpuno oporavi. No, sada više niko ne postavlja pitanje kada će se to desiti, već da li će se uopšte desiti.

Da li je nekadašnja južnoafrička plivačica zaista toliko bolesna ili je odlučna u nameri da po svaku cenu pobegne iz „zlatnog kaveza”?

Pročitajte: Ljubavnica Alberta od Monaka razvezala jezik, princezi Šarlin preseo povratak kući - Sobu našeg sina premestila je u krilo za poslugu

Profimedia

 

Strani mediji prenose da je princeza od Monaka navodno već neko vreme bliska sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom, bivšim dečkom Naomi Kembel.

‒ Izgleda da je u njemu pronašla utehu od raznih problema – rekao je izvor za The Sun i otkrio da pedesetdevetogodišnji biznismen želi da joj pruži sve što joj je potrebno, da poštuje njene želje i tretira je onako kako zaslužuje.

Najnovija saznanja izazvala su sumnju da je upravo Doronjin razlog zašto je princ Albert poslao Šarlin na lečenje jer bi se posle afere zaista razvela od njega.

Pročitajte: Princeza Šarlin najnovijom fotografijom zabrinula fanove - Koliko tuge u očima, zaista izgleda loše, pogledajte joj ruke (foto)

Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Xy 21:07 24.11.2021
Odgovori

Uvijek se pitam, da joj njezina porodica, brat i ostali, ne pomognu. Ocigledno pohlepa za novcem bez obzira na cijenu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti