Najtužnija princeza prvi put izgovorila reč razvod, pa napustila palatu u Monaku

Najtužnija princeza prvi put izgovorila reč razvod, pa napustila palatu u Monaku

Autor: | 28/03/2022

3

Najtužnija princeza napustila u palatu Grimaldi

Posle nekoliko meseci neizvesnosti iz kneževske palate u Monaku stigla je vest da je princeza Šarlin konačno sa porodicom. Supruga princa Alberta vratila se kući posle lečenja u jednoj psihijatrijskoj ustanovi u koju je bila smeštena po dolasku iz Južne Afrike. 

Pročitajte: Ponovo u Monaku - Princeza Šarlin se vratila kući, evo šta je sada očekuje i kada će izaći u javnost

Profimedia

 

Iako je lečenje uspešno završeno, najtužnija princeza nije uspela da pronađe preko potreban mir, te je suprugu postavila određene uslove kako bi ostali u braku. Albert ih je navodno spremno prihvatio budući da razvod u ovom trenutku nikome ne bi odgovarao.  

‒ Prvi put je Šarlin izgovorila reč razvod, što je za Alberta bilo nezamislivo. Spreman je na sve kako bi ostali u braku – otkrio je izvor blizak paru.

Pročitajte: Porodične spletke - Ko su braća princeze Šarlin koja su pomogla Albertu da je smesti na psihijatriju

Guliver Getty Images

 

Kako prenosi francuski magazin Voici, Šarlin je zahtevala da više ne živi u palati Grimaldijevih jer joj to mesto budi loše uspomene. Princeza je za svoju novu rezidenciju izabrala Rok Ažel, gde po svemu sudeći već boravi. Želela je da zamak s pogledom na more koji je princ Renije kupio 1957. postane njen novi dom.
Sedmogodišnji blizanci Žak i Gabrijela trebalo bi da žive sa majkom. U slučaju razvoda Šarlin bi mogla da izgubi starateljstvo nad decom, pa je sporazum u njenom najboljem interesu.

 

Komentari (3)

Loading
Lara kolar 22:03 28.03.2022
Odgovori

Stvarno ste vise pretjerali sa tom "najtuznijom princezom na planeti". Njoj je u zivotu dosadno jer nista ne radi zato je nesretna.

ana 05:17 04.04.2022
Odgovori

Boze razmazene li i sebicne zene, ona ne razmislja sta njeno ponasanje radi nejenoj deci. Pa sto si se udavala za princa ako ne zelis da pratis protokol.

ceca 16:37 08.04.2022
Odgovori

Žena uopšte nije bolesna. Ne sviđa joj se lažni sjaj života u Monaku i to je to. Ovo naduvavaju novinari, zna se zašto.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti