Procurili detalji tajnog ugovora: Najtužnija princeza protiv svoje volje ostaje u palati, Alberta će to skupo koštati

Procurili detalji tajnog ugovora: Najtužnija princeza protiv svoje volje ostaje u palati, Alberta će to skupo koštati

Autor: | 08/05/2022

0

Šarlin od Monaka ugovorom vezana za princa Alberta

Francuski magazin Voici otkrio je pikantne detalje o povratku princeze Šarlin u Monako. Naime, novinari ovog tiražnog časopisa došli su do saznanja da su ona i njen suprug navodno sklopili finansijski ugovor kako bi princeza nastavila da obavlja svoje službene dužnosti u kneževini. Princ Albert će, kako prenosi Voici, za to plaćati pozamašnu svotu, čak 12 miliona evra godišnje.

Pročitajte: Najtužnija princeza prvi put izgovorila reč razvod, pa napustila palatu u Monaku

Getty Images

 

Šarlin će, tvrdi Voici, najveći deo vremena provoditi u Švajcarskoj, gde će je blizanci Žak i Gabrijela posećivati tokom praznika, a u zamenu za izdašnu sumu novca moraće da učestvuje na događajima važnim za kneževinu. Jedan od njih je i Bal de la Rose.

Bal nad balovima, kako ga zovu, 1954. godine osnovala je Albertova majka, princeza Grejs Keli, sa idejom da okupi visoko društvo iz celog sveta i na taj način prikupi novac za pomoć deci i siromašnima. Ovogodišnji Bal ruža zakazan je za 8. jul.

Pročitajte: Princeza bez osmeha - Šarlin od Monaka posle 6 meseci ponovo u javnosti, jedan detalj budi posebne emocije (foto)

Getty Images

 

Podsetimo, princeza Šarlin konačno je izašla u javnost, prvi put posle lečenja na psihijatrijskoj klinici van zemlje. Sa suprugom Albertom i blizancima Žakom i Gabrijelom pojavila se na trci Formule 1, E-Prix, koja se u Monte Karlu održava svake druge godine.

Pročitajte: Stručnjaci za govor tela otkrivaju - Šarlin je emotivno distancirana od Alberta, a evo šta poručuje venčanim prstenom

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još