Posle dugih godinu dana: Žak i Gabrijela u suzama, princeza Šarlin konačno kod kuće

Posle dugih godinu dana: Žak i Gabrijela u suzama, princeza Šarlin konačno kod kuće

Autor: | 13/03/2022

0

Povratak princeze Šarlin u Monako

Posle nekoliko meseci neizvesnosti, iz kneževskog dvora u Monaku stigle su lepe vesti – princeza Šarlin konačno je sa svojom porodicom. Supruga princa Alberta vratila se kući iz psihijatrijske ustanove u koju je bila smeštena po dolasku iz Južne Afrike. U zvaničnom saopštenju navodi se da je lečenje uspešno privedeno kraju i da su doktori zadovoljni rezultatima.

Pročitajte: Povratak princeze Šarlin neizvestan, razmišlja o drastičnom potezu

Getty Images

 

Ipak, Šarlin se neće odmah vratiti obavezama. Po preporuci lekarskog tima koji nastavlja da je „nadgleda“, odmaraće se kod kuće sa pored supruga i dece. Naravno, jedva je dočekala da ponovo bude mama svih 24 sata dnevno. Bila je odvojena od blizanaca više od godinu dana, uključujući skoro osam meseci koliko je zbog infekcije uha i hirurških zahvata provela u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici.

Žak i Gabrijela nedostajali su joj više od svega, i sve što sada želi je da nadoknadi izgubljeno vreme. I dalje su joj neophodni mir i tišina, stoji u objavi iz palate, pa je princ zamolio javnost i medije da poštuju privatnost porodice.

Eric Mathon

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još