Da li je njihov brak konačno gotov? Princeza Šarlin skinula burmu, Albert na Bal ruža došao s drugom ženom FOTO

Da li je njihov brak konačno gotov? Princeza Šarlin skinula burmu, Albert na Bal ruža došao s drugom ženom FOTO

Autor: | 27/03/2023

0

Princeza Šarlin nije se pojavila na Balu ruža

Krem svetskog plemstva ponovo se okupio na najglamuroznijem događaju u Monaku, tradicionalnom „Balu ruža“. Ali, čak ni zanimljiva tema, Bolivud, ni neobičan stajling uvaženih gostiju nisu odvukli pažnju sa činjenice da se princ Albert pojavio bez supruge Šarlin, što je ponovo podgrejalo glasine da se par rastaje.

Pročitajte: Čvrst zagrljaj i teške teme - Tajni susret Jelene Đoković i princeze Šarlin FOTO

Pascal Le Segretain/Gett Images

 

Princeza Šarlin nedavno je viđena bez burme, što je dodatno rasplamsalo tračeve da se kneževski par, posle godina spekulacija o njihovom krhkom odnosu, konačno razvodi. Međutim, kao da se poigrala sa javnošću, u danima posle spornih fotografija viđena je sa suprugom na Ženskom forumu u Monaku, a burma je bila na svom mestu, kao da se ništa nije desilo.

Pročitajte: Stručnjaci za govor tela otkrivaju - Šarlin je emotivno distancirana od Alberta, a evo šta poručuje venčanim prstenom

Profimedia

 

Uprkos naporima da uvere javnost da njihov brak ne prolazi kroz krizu, odsustvo „najtužnije princeze“ sa gala događaja u Monte Karlu radoznalima nije davalo mira.

 

Princ Albert pojavio se na „Balu ruža“ sa sestrom, princezom Karolinom, koja iz godine u godinu dočekuje zvanice. Domaćin, u crnom smokingu, bio je vidno raspoložen dok je pozirao sa cenjenim gostima. Karolina je za ovu priliku izabrala dugačku srebrnu haljinu sa pink detaljima, a njena ćerka Šarlota Kaziragi eklektičan autfit koji je podelio javnost.

Pascal Le Segretain/Gett Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pascal Le Segretain/Gett Images

Slične Vesti