Porodične spletke: Ko su braća princeze Šarlin koja su pomogla Albertu da je smesti na psihijatriju

Porodične spletke: Ko su braća princeze Šarlin koja su pomogla Albertu da je smesti na psihijatriju

Autor: | 30/11/2021

0

Braća princeze od Monaka pomogla su Albertu da je smesti u ustanovu

Princ Albert od Monaka nedavno je iznenadio javnost otkrivši da se njegova supruga, princeza Šarlin, nalazi u psihijatrijskoj ustanovi.

Prema zvaničnom saopštenju iz palate, zdravstveno stanje njenog visočanstva je veoma krhko, zbog čega nije mogla da prisustvuje proslavama u čast Dana Monaka. Po savetu lekara, Šarlin će se nekoliko nedelja odmarati na tajnoj lokaciji, a javne dužnosti nastaviće kada se potpuno oporavi.

Odluku da potraži stručnu pomoć usled, kako je saopšteno, duboke emotivne i fizičke iscrpljenosti, par je, navodno, doneo zajedno, a pomogla su i njena braća Garet i Šon.

Pročitajte: Zbog njega je smeštena na psihijatriju - Bliskost Princeze Šarlin sa bivšim dečkom slavne menekenke razbesnela Alberta

Profimedia

 

Mlađi Garet ima 41. godinu i po zanimanju je inženjer, a rođen je u Južnoj Africi kao i njegova sestra. Kada se Šarlin udala za princa Alberta, i on se preselio u Monako gde se često može videti u društvu kraljevske porodice.

‒ Potrebna joj je porodica, a mi smo vrlo vezani. Redovno je viđam, često posećujemo jedno drugo, moja ćerka se igra sa njenim blizancima. Princ Albert je neverovatna osoba. Od prvog dana sam se s njim osećao prijatno. On je suprug moje sestre, ali to ne znači da ga ne poštujem kao vladara ‒ rekao je Garet jednom prilikom.

Garet je u Monaku pronašao i ljubav. Pre šest godina venčao se sa Rojzin Galvin, sa kojom ima ćerku Kaju Rouz. Oboje rade u Fondaciji princeze Šarlin, a Garet je i kršteni kum sestrinih blizanaca.

Pročitajte: Ljubavnica Alberta od Monaka razvezala jezik, princezi Šarlin preseo povratak kući - Sobu našeg sina premestila je u krilo za poslugu

Princezin drugi brat Šon ne viđa se tako često u javnosti. On i dalje živi u Južnoj Africi, gde se 2013. oženio Šantel Serfonte sa kojom ima sina i ćerku. Takođe sarađuje sa sestrinom fondacijom.

Pročitajte: Princeza Šarlin najnovijom fotografijom zabrinula fanove - Koliko tuge u očima, zaista izgleda loše, pogledajte joj ruke (foto)

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti