Prst u oko okrutnom svekru: Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Prst u oko okrutnom svekru: Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Autor: | 08/05/2023

1

U subotu je Velika Britanija dobila novog monarhakralj Čarls Treći i kraljica Kamila zvanično su seli na tron. U danima pred istorijski događaj pisalo se da princ Hari na ceremoniju neće doći sa suprugom Megan Markl, a kao opravdanje za izostanak naveden je rođendan njihovog sina Arčija.

Sada su, međutim, objavljene fotografije koje su probudile sumnju da je proslava bila samo izgovor.

Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

 

Vojvotkinja od Saseksa uslikana je kako sa grupom prijatelja šeta u okolini njenog kalifornijskog doma od 15 miliona dolara. Iako je pokušala da sakrije lice velikim naočarima i šeširom širokog oboda, paparaci su je prepoznali.

Pročitajte: Karađorđevići na krunisanju u Londonu, srpska glumica šokirana - A za njih nema veze ovo što se dogodilo u Srbiji? FOTO

Profimedia

 

S obzirom na to da se Megan u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, mnogi su njenu šetnju baš u ovom trenutku protumačili kao prst u oko kralju Čarlsu, te da bivšoj glumici ne pada na pamet da izgladi odnose sa kraljevskom porodicom. 

Pročitajte: Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona, princ Hari sve obelodanio

Profimedia

 

Izvori su protekle nedelje navodili kako Megan ne planira da prpousti Arčijev rođendan ni zbog čega, pa ni zbog krunisanja svekra. Stručni komentatori kraljevske porodice istakli su da je vojvotkinja od Saseksa bila svesna da bi njeno prisustvo izazvalo pometnju i nove napade tabloida, te da je ostala u Santa Barbari kako bi sačuvala duševni mir. Nasmejana, u prirodi sa prijateljima, izgleda da je Megan u tome i uspela.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragoslava Gugleta 09:34 12.05.2023
Odgovori

Ma neka je. Propustila je veliki dogadjaj, okrenula svog muza protiv njegove porodice.

hellomagazin.rs Heathcliff O'Malley - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti