Iznenadićete se: Otkriveno ko je brinuo o boji kože Harijevog i Meganinog sina

Iznenadićete se: Otkriveno ko je brinuo o boji kože Harijevog i Meganinog sina

Autor: | 05/04/2021

1

Sin Harija i Megan ponovo na svim naslovnim stranama

Posle čuvene ispovesti koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, pored ostalog, saznali smo da je vojvotkinja od Saseksa kroz najgori period prolazila dok je bila u drugom stanju sa Arčijem.

Pročitajte: Britanci besni - Vojvotkinja Megan Markl koristi Arčija da ostvari svoj plan

Profimedia

 

‒ Poručili su mi da neću imati zaštitu, da dete neće dobiti titulu, nagađali su koliko bi tamna mogla da bude bebina koža... – otkrila je Megan, ali je odbila da odgovori na pitanje od koga su stizale te poruke. ‒ Mislim da bi im to nanelo mnogo štete.

Od tog trenutka svi se pitaju ko je osoba koja stoji iza jedne takve izjave.

Prema rečima kraljevske biografkinje i najpoznatije britanske hroničarke života poznatih ličnosti Lejdi Kolin Kembel, iza sramne izjave stoji princeza Ana, sedamdesetogodišnja ćerka kraljice Elizabete. Međutim, Kolin dodaje da je sporni komentar pogrešno protumačen.

Pročitajte: Pale su maske - Oglasila se kraljica Elizabeta, ovo je njena poruka Hariju i Megan (foto)

Getty Images

 

- Princeza se uplašila posledica koje bi dopuštanje da neko poput Megan pristupi kraljevskoj porodici, te je prokomentarisala da to neće doneti probleme samo monarhiji, već i deci koja će se iz te veze roditi. Hari je to brže bolje preneo Megan, a ona sve pogrešno shvatila i Anine reči povezala sa bojom kože. Ne zaboravite da je vojvotkinja osoba koja će problem naći i tamo gde ga nema - rekla je Lejdi Kembel.

Ćutanje na rasističke ispade jedna je od stvari koje Hari najviše zamera svojoj porodici.

Komentari (1)

Loading
Tina 20:48 05.04.2021
Odgovori

Zena zeljna paznje. Izasla iz porodice, pa brze bolje dala intervju. Nije dobra sa svojima pa ne mora da bude dobro ni sa njegovima.Provaljena je!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još