Severinin ceo svet danas se ruši: Može li bol da bude veća?

Severinin ceo svet danas se ruši: Može li bol da bude veća?

Autor: | 28/09/2020

0

Severina - sin Aleksandar punih deset meseci nije kraj nje!

Čini se da otkako je stigla ova 2020. godina, Severini je sve krenulo po zlu. Sukob koji je imala sa roditeljima svog supruga Igora Kojića, doveo je do toga da istog momenta spakuje kofere i sama otputuje za Zagreb. Ubrzo su je svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba otpratili sa “Instagrama”, što je učinila i njihova ćerka Nataša.

Dugo se verovalo da je loša komunikacija u porodici bila glavni razlog da Severina stavi tačku na pet godina dug odnos sa Igorom i dalje nastavi sama, piše najnoviji “Story”. Međutim, nedavno su se stvorile sumnje da je to bila samo još jedna karika u nizu i da je do razlaza, zapravo, došlo zbog njenog dugogodišnjeg poslovnog saradnika Tomice Petrovića.

Pročitajte: Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

Prošla je i peta godišnjica braka, ali ove godine po prvi put bez javnih čestitki supružnika. Sve to podgrejalo je sumnju da brak Severine i Igora definitivno doživljava svoj kraj. Ali, čini se da pevačica boluje mnogo veću bol.

Severina  - Sin Aleksandar nije pored mene

Iako joj je suprug Igor najveća podrška u svemu, barem je to bio, Severina to što njen sin ne raste pokraj nje ne može da nadomesti ničim drugim. Ogromna praznika i bol koju oseća, ne može se izmeriti, niti se može opisati. Aleksandar već punih deset meseci živi sa svojim ocem, a sudska odluka, iako je bila privemena, nikako da dobije svoj konačan oblik.

Pročitajte: Severina Kojić - Sina nisam videla 30 dana, ovo je prvi Uskrs bez njega

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 2. Сеп 2020. у 4:43 PDT

- Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da nju niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od "privremene mere" kojom mi je oduzeto dete. Ta "privremena mera" je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. "Privremeno". Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan - napisala je Severina na svom "Instagram" profilu uz emotivan video snimak sa svojim sinom jedincem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 14. Авг 2020. у 8:19 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti