Majka Novaka Đokovića: Gledala sam ga kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu, samo nam je molitva pomogla

Majka Novaka Đokovića: Gledala sam ga kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu, samo nam je molitva pomogla

Autor: | 12/11/2022

0

Majka Novaka Đokovića o najvećoj traumi i moći molitve

Dijana Đoković, majka jednog od najboljih tenisera svih vremena, otvorila je dušu prilikom gostovanja u emisiji „Dok anđeli spavaju“. Između ostalog, objasnila je kakvo značenje ima amajlija koju nosi oko vrata i šta oseća dok gleda Novaka dok se na terenu bori sa protivnicima, ali i sa samim sobom. Kao svakoj majci, nije joj lako i važno je samo da njeno dete bude dobro.

Pročitajte: Dijana Đoković posle 35 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - Srđan mi to nikad nije oprostio...

Profimedia

 

Dijana je priznala i da ima neke svoje rituale pred spavanje, da šalje molitve za najmilije, posebno za najstarijeg sina kada se nađe pred nekim velikim izazovom.

- Pred spavanje izgovaram molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene. Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu... U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla “Možeš ti to”. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva. Upućujem je svojoj deci, bilo da je reč o Novaku, Marku ili Đoletu.

Pročitajte: Sinovima su sve objasnili, 30 godina su ćutali - Otkrivena velika tajna Dijane i Srđana Đokovića, ovo je Milica

Twitter

 

Svakakva osećanja obuzimaju je dok posmatra Novaka kako se tokom meča suočava sa protivnikom, često nenaklonjenom publikom, samim sobom. Taj treći izazov je najteži, smatra Dijana.

- Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu... Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica.

Pročitajte: Majka bi zbog sina sve istrpela - Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti