Preemotivno: Bolest Dijane Đoković dugo je skrivana od Novaka, jedna fotografija otkriva sve

Preemotivno: Bolest Dijane Đoković dugo je skrivana od Novaka, jedna fotografija otkriva sve

Autor: | 07/03/2022

0

Bolest Dijane Đoković promenila je sve 

Dijana i Srđan Đoković nikada nisu krili da su im sinovi Novak, Marko i Đorđe uvek bili na prvom mestu i da bi sve dali za njihovu sreću. Kako bi ih izveli na put i omogućili im školovanje i napredak u karijeri, bračni par Đoković nije prošao nimalo lak put. Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi odricali i nervirali, a to se i te kako odrazilo na njihovo zdravlje.

Pročitajte: Dijana Đoković - Ostala sam željna Novaka

ATA Images

 

Bolest Dijane Đoković u porodicu je unela veliki nemir 

Novak je znao da Srđan prolazi kroz teške trenutke, ali su majčinu bolest krili od njega.

‒ Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava – prisetila se Dijana u svojoj ispovesti i dodala da je smogla snage da po povratku sina dočeka na nogama i otvori mu vrata stana.

Pročitajte: Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru - Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

Profimedia

 

Dijana ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.

A da je Dijana i te kako bila srećna i bezbrižna sa svojim "momcima", govore i sledeće fotografije, nastale u neko bezbrižno vreme, kada im osim ljubavi ništa više nije ni bilo potrebno. 

Pročitajte: Sinovima su sve objasnili, 30 godina su ćutali - Otkrivena velika tajna Dijane i Srđana Đokovića, ovo je Milica

Lepa, mlada i srećna sa svojim sinovima, Dijana Đoković nije ni slutila kakve godine teške borbe će biti pred njom. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti