Njemu je najteže ući u trag: Marko Đoković se sa lepšom polovinom pridružio braći na letovanju (foto)

Njemu je najteže ući u trag: Marko Đoković se sa lepšom polovinom pridružio braći na letovanju (foto)

Autor: | 20/07/2022

0

Marko Đoković sa devojkom letuje u Crnoj Gori (foto)

Braća Đoković trenutno borave u Crnoj Gori gde uživaju u zasluženom odmoru. Novaku more i sunce svakako prijaju posle naporne sezone na travi, a ima i priliku da provede kvalitetno vreme sa celom porodicom. Tamo su mu i roditelji, Jelena i deca, najmlađi brat Đorđe sa devojkom Saškom, a i Marko je doputovao iz Marbelje sa svojom izabranicom Letisijom Tesari. Uživaju u čarima crnogorske rivijere, od Svetog Stefana do Tivta, gde su ih pre nekoliko večeri “snimili” na koncertu Dina Merlina.

Pročitajte: Najtajanstveniji od trojice braće - O aferi Marka Đokovića brujao je ceo svet, a onda je odlučio da napusti Srbiju

Instagram

 

Marka najmanje viđamo na javnoj sceni, jer je on tako odlučio. Živi u sunčanom španskom gradu, gde radi na teniskoj akademiji pošto je stavio tačku na profesionalnu karijeru. Nedavno se šuškalo da se u tajnosti oženio zgodnom brazilskom dizajnerkom s kojom je godinama u vezi. No, od povučenog i pomalo stidljivog momka koji u avgustu slavi 31. rođendan teško je saznati bilo šta, pa je sve ostalo na nagađanjima.

Pročitajte: Iako u senci brata Novaka, veliki zavodnik - Marko Đoković bio je u vezi sa ovom našom glumicom, predviđali su im brak i decu (foto)

Instagram

 

Potpisana ili ne, ljubav cveta. To dokazuje i Letisija u svojim objavama na Instagramu, a jednom od poslednjih fotografija otkriva da joj južni Jadran baš prija.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još