Svi hvale Jeleninu jelku, a šta je sa Dijaninom? Majka Novaka Đokovića pokazala je ukrase samo jednom

Svi hvale Jeleninu jelku, a šta je sa Dijaninom? Majka Novaka Đokovića pokazala je ukrase samo jednom

Autor: | 11/12/2023

0

Jelka Dijane Đoković nije ono što ste zamišljali

Kraljica majka - tako opisuju ženu koja je na svet donela Novaka Đokovića. Dijana Đoković je mnogo toga žrtvovala za svoje sinove i sa divljenjem može da posmatra kako njena deca odrastaju u uspešne muškarce sa prelepim porodicama.

Ata Images

 

Dijani i Srđanu Đokoviću zaista ne manjka povoda za slavlje. Da li je to krštenje unučića, venčanja, rođendani, krsna slava ili niz pobeda njihovog Noleta, porodica Đoković svaki put se potrudi da obeleži svaki važan trenutak.

Pročitajte: Slavska sveća, pogača i žito - Ovako porodica Đoković u svom domu dočekuje Aranđelovdan

U njihov dom kamere su retko ulazile, pa nismo sigurni kako Dijana zapravo ukrašava porodični prostor za vreme praznika. Samo jednom smo imali prilike da vidimo jelku, ali takve ukrase sigurno niste očekivali.

ATA Images

 

Naime, jedina jelka Dijane Đoković koju smo imali prilike da vidimo je ona koja se pre nekoliko godina nalazila u njihovom restoranu.

Pročitajte: Novogodišnja jelka u domu Đokovića je posebna - Niko nema ukrase kao Jelena

Pored vitrine sa trofejima, mala jelka bila je postavljena na stočiću pored fotelja. Ukrasi skromni, zbog veličine drvceta, ali dovoljni da unesu praznični duh u prostoriju.

Dominira srebrna boja i poneka lampica svetli crveno.

Instagram

 

Iako jelka nije u njihovom životnom prostoru već restoranu, Dijana je sigurno uticala na to kako će se dekorisati njihov lokal. Verovatno bira slične tonove i prilikom ukrašavanja svog dooma.

Jelku u domu porodice Đoković verovatno nikada nećemo ni videti. Možda se Noletova majka ove godine predomisli i objavi prazničnu sliku u krugu porodice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još