Šta je sad ovo? Iscurela fotografija Jelene Đoković sa svekrvom Dijanom, konačno se zna u kakvom su odnosu

Šta je sad ovo? Iscurela fotografija Jelene Đoković sa svekrvom Dijanom, konačno se zna u kakvom su odnosu

Autor: | 25/06/2023

1

Odnos Jelene Đoković i Dijane tema je medija

Privatni životi Novaka i Jelene Đoković i te kako su intrigantni, tako da su detalji iz njihove porodične svakodnevnice uvek predmet interesovanja. Odnos između Jelene i Noletove majke Dijane posebno je pod lupom, jer se već godinama govori da postoji trvenje između dve najbitnije žene u životu našeg teniskog asa.

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

Spekulacije o lošim odnosima između snaje i svekrve nikad nisu jenjavale - svaka izgovorena reč se merila, i svaka fotografija analizirala, ne bi li javnost došla do konačnog odgovora - da li se Jelena i Dijana slažu, ili su na ratnoj nozi.

Pročitajte: Sada ću vam reći šta mislim o svojoj svekrvi... Jelena Đoković rasplakala Dijanu, maske pale posle Australijan opena FOTO

Govorkanjima, makar za sada, došao je kraj. Jelena i Dijana uslikane su tokom proslave u restoranu, na kom se slavio neverovatan Noletov uspeh, kada je postao zvanično jedini teniser u istoriji ovog sporta koji je osvojio 23 gren slem titule.

Profimedia

 

Na fotografiji Jelena sedi Dijani u krilu, što je mnoge iznenadilo s obzirom na priče koje ih godinama prate.

Pročitajte: NE TREBA MI TVOJA ČESTITKA - Incident sa snajom Jelenom na rođendanu Dijane Đoković, stigle vesti i do Novaka u Australiji

 

Nasmejane od uva do uva, Jelena i Dijana pucaju od sreće i ponosa, i iskoristile su trenutak da ovekoveče nezaboravan trenutak.

Instagram

 

Iako sigurno imaju nesuglasice, kao i svake porodice, snaja i svekrva definitivno mogu da ostave svoje razlike po strani kada je vreme za velike trenutke i proslave.

Komentari (1)

Loading
Bidža 06:25 26.06.2023
Odgovori

Bravo,bravo,bravo. Razumna stvorenja, nema potrebe da se otimaju za primat zna se gde je mesto majke u sinovljevom srcu te nema potrebe da Jelena tu nešto "interveniše". Žuta štampa je sve ove godine tipovala na razdor izmedju Dijane i Jelene. Hvala Bogu ova fotka je najjača šamarčina novinarima i medijima koji u svom radu za osnovu imaju traganje za mržnjom.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti