Ogrlica Tamare Vučić privukla veliku pažnju: Jasna poruka u pet slova

Ogrlica Tamare Vučić privukla veliku pažnju: Jasna poruka u pet slova

Autor: | 02/04/2022

2

Ogrlica Tamare Vučić simbol ljubavi

Prva dama Srbije u svakoj prilici je besprekorno odevena i bez dileme bi mogla da ponese titulu modne ikone. Sofisticiranost, odmerenost i elegancija glavne su odlike stila Tamare Vučić, a njene odevne kombinacije analiziraju se od glave do pete i dugo komentarišu. Uz toliku studioznost, modnim sladokuscima i ekspertima ne može da promakne nijedan detalj. I nama je za oko zapao ukras koji je imala oko vrata kada se svojevremeno sastala sa suprugom kineskog predsednika.

Pročitajte: Prva dama Srbije, ministarka i premijerka u modnom okršaju - Ko je oduševio, a ko iznenadio? (foto)

Dimitrije Goll

 

Prelepa ogrlica Tamare Vučić 

Za susret u Kini odabrala je kreaciju u crvenoj boji, ukazavši time poštovanje najmnogoljudnijoj zemlji na svetu, a privezak na ogrlici otkrio nam je ko je uvek sa njom, čak i kada je stotinama kilometara daleko, na drugom kraju planete. To je sin Vukan, koji u junu puni pet godina. Njegovo ime, inače jedno od najstarijih kod nas, napisano je ćiriličnim slovima. Suptilno i prefinjeno, u Tamarinom stilu.

Dodajmo da je lančiće sa imenom voljene osobe među prvima popularisala čuvena Keri Bredšo, zaštitni znak kultne serije.

Komentari (2)

Loading
Masa 16:19 03.04.2022
Odgovori

Divna je. Imala sam priliku i cast da je upoznam, neverovatnu energiju siri, retko pozitivna i dobronamerna osoba. Samo napred!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti