Sinovima su sve objasnili, 30 godina su ćutali: Otkrivena velika tajna Dijane i Srđana Đokovića, ovo je Milica

Sinovima su sve objasnili, 30 godina su ćutali: Otkrivena velika tajna Dijane i Srđana Đokovića, ovo je Milica

Autor: | 08/02/2022

6

Tajna Dijane Đoković isplivala 

Rođendan Dijane Đoković ove godine dočekan je sa puno nade i vere u nove pobede i bolje dane. Majka najboljeg tenisera sveta proslavila je 58. rođendan a čestitke su pristizale sa svih strana sveta.

Jedna više nego posebna osvanula je na Instagram profilu njenog supruga Srđana koji je možda po prvi put pokazao svoju emotivnu stranu. 

Pročitajte: Dijanina velika prijateljica - Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Instagram

 

"Srećan rođendan, najboljoj mami", napisao je Srđan uz fotografiju voljene supruge i sina i pokazao koliko je Dijana zaslužna za sve što Nole jeste. 

Tajna Dijane Đoković konačno je otkrivena 

Samo nekoliko dana posle porodičnog slavlja na površinu je isplivala tajna Dijane Đoković o kojoj je ćutala punih 30 godina. Prilikom gostovanja u emisiji "Balkanska ulica" Dijana i Srđan Đoković prvi put su otovoreno govorili o sebi. Novakova mama je ispričala jednu zanimljivu anegdotu o svom imenu.

Pročitajte: Dijana u suzama - Srđan Đoković iznenadio, ovu njegovu stranu do sada niko nije video (foto)

Profimedia

 

Naime, Dijana je otkrila da se pre 30 godina krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. On je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime Milica.

Dijana je dodala da je to lepo ime, ali da ne želi da je iko tako zove i u javnosti. Takođe, u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana.

Komentari (6)

Loading
Biljana 20:19 09.02.2022
Odgovori

Vrlo je ruzno sprdati se sa verom. Ako nije htela da predje u pravoslavlje, nije trebalo da se krsti. Bruka.

Niko i ništa 20:54 09.02.2022
Odgovori

Одриче свог крштеног имена ГОСПОДЕ ОПРОСТИ НАМ МОЛИМ ТИ СЕ ИЗ ❤️

Milanče 18:47 11.02.2022
Odgovori

Nije uopšte neobično da neko ima drugačije kršteno ime od onog upisanog u matične knjige. Mojoj sestri su na rođenju dali ime Anđela jer to ime ima posebno značenje za sve nas i našu porodicu. Međutim, sveštenik u crkvi gde se ona krštavala je rekao našim roditeljima da to nije pravoslavno ime i da on može da je krsti samo pod imenom Ana. Tako da moja sestra ima u krštenici ime Ana a u rodnom listu je Anđela a rođena je pravoslavka iz pravoslavne srpske porodice. Svi smo vekovima unazad Srbi pravoslavci. Ali crkveni kanon je takav i to smo ispoštovali.

Djina 23:34 13.02.2022
Odgovori

Kao prvo, bas nas briga. Kao drugo, krstila se zbog necega, a ne sto je zelela.od srca. Kao trece, oni i ako promene veru uvek ostaju u svojoj prvobitnoj.

LOLA CG 08:09 28.11.2022
Odgovori

Sta je ovdje nejasno. Žena nosi ime koje je dobila po rođenju. Neko, samovoljno mijenja ime, ne dopada mu se i nema " prasine". Krsteno ime joj je Milica, a vjera, vjernik...ako sam nosis u sebi, a ne da pravis predstavu za okolinu. Znate li koliko ljudi ima sasvim drugačija krstena imena od onih koje nose? Činjenica je da je Dijana Milica zena Srđana Đokovića i majka Novaka, Marka i Đorđa. Dakle, ona je zena i majka, a koje ime nosi, zaista nije vazno. Zadržavanje svog imena je uobičajeno i pravi su vjernici. Nema tu nikakvog "sprdanja" sa vjerom. Ako tako gledate, onda kada dame zadrze svoje prezime, a vjencaju se, znacilo bi da se sprdaju sa muzem, brakom, da ne postuju prezime svog muza i jos da moze i gene buduće djece da promijeni.. Svaka im čast! Živjeli!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti